2777
2789
عنوان

همسرم میخواد طلاقم بده

1494 بازدید | 55 پست

صبح امروز همسرم رفت درخواست طلاق داد بهم میگه ازخونه ام برو میخوام طلاقت بدم.یه بچه ی ۲۰ماهه دارم نمیذاره ببرمش.جونم به جون پسرم بنده نمیتونم بدون اون زندگی کنم ولی شوهرم حضانت پسرمو بهم نمیده.نمیدونم چیکارکنم بدجور گیر کردم.تو۶سال که زندگی کردم یه روز خوش ندیدم

خدایاممنونم که حرفاموشنیدی.خودت مواظب آرین کوچولوم باش😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک روز خوش ندیدی،بعد بچه رو هم درگیر اون جهنم کردی؟ الان نگو که ناخواسته بوده چون باور نمیکنم اصلا،هزار تا راه داشتی برای جلوگیری 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یکاره رفته درخواست داده ؟مگه میشه ؟چرا خب!

همیشه دعواداریم.مامانش نمیذاره زندگی کنیم همش خونمون دعوا میندازه شوهرمم میدونه مامانش مقصره ولی بازم نمیذاره جدا زندگی کنیم بامن دعوامیکنه.ازبس بلند پروازه همش پول جمع میکنه وام میگیره ماروبه بدبختی میکشونه تا پولدار بشه.دیروز بعداز۲ماه پول ۳۰تومن پول خواستم برم آرایشگاه سراون دعوا راه انداخته.میگه تومثل دندون خرابی میکشم میندازمت بیرون.میگه توحمایتم نمیکنی بااینکه همیشه حامیش بودم

یک روز خوش ندیدی،بعد بچه رو هم درگیر اون جهنم کردی؟ الان نگو که ناخواسته بوده چون باور نمیکنم اصلا،ه ...

اره خودمون بچه خواستیم.اونموقع شوهرم کارگر بود اینقد دعوانداشتیم پول هم نداشتیم.بابدبختی زندگیمونو سرمیکردیم.خودمون بچه میخواستیم که باهم به جاهای خوب زندگیمون برسیم ولی بدترشد.شوهرم معلم شد وکلا اخلاقش عوض شد

بگو خونه وبچه مال منه عوض مهریه م.البته اگه مهریه ت کم نباشه

مهریه ام ۷۰تاسکه هست.ولی میگه مهریه وجهازتو میدم توبرو مهریتوبذار اجرا.ولی بچه رو نمیدم

تا ۷سالگی حضانتش باشماست

تاوقت دادگاه برسه ودادگاه حکم بده چندماه طول میکشه تااون موقع بچه رو نمیده