2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا همین طوریم  دوستام و فامیلا میگن چرا دیکه تو گروهای واتساپ نمیایی؟؟😁

😂منو بگوو دیگ حتی حوصله ندارم رمان هم بخونم منی که روزی یه رمان باید میخوندم و همش تو یه اینترنت کلیپ نگاه میکردم 

😂منو بگوو دیگ حتی حوصله ندارم رمان هم بخونم منی که روزی یه رمان باید میخوندم و همش تو یه اینترنت کل ...

من  اعتراف میکنم اصلا دلم نمیاد  از سایت دل بکنم یا گوشیرو بزارم کنار برم آشپزی کنم 😆😆😆😆

متاهل💍  شیرین ترین ثمره زندگیم فرزندم ❤️
من  اعتراف میکنم اصلا دلم نمیاد  از سایت دل بکنم یا گوشیرو بزارم کنار برم آشپزی کنم 😆😆😆 ...

من عاشق تاپیک هاییم که دعوا شده 😂😂دقیق یه کاری میکنم زنه شوهرش رو اتیش بزنه 

من عاشق تاپیک هاییم که دعوا شده 😂😂دقیق یه کاری میکنم زنه شوهرش رو اتیش بزنه 

دمت گرم خدایی .ایولا داری ..... پس  خداروشکر انگاری من بهترم 

متاهل💍  شیرین ترین ثمره زندگیم فرزندم ❤️
منم درسو ول کردم اومدم اینجا

براووووو👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

منم دودقیقه میرم واتساپ جواب پیاما رو نگاه میکنم میپرم‌تو نی نی سایت 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید