2777
2789

من خودم کوچیک بودم 

تو خونمون عروسی گرفتن 

دست و پاهامون و حنا کردن 

که قرمز قرمز بود شب خوابیدم صبح پاشدیم 

پاک شده بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاحالا بگم دیدم نه ولی وجودشونو بارها حس کردم تو خونمون

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

تو بیداری دستو پاتونو حنا کردن؟! 😶🚬

زندگی این نیست که منتظر تموم شدن بارون باشی؛زندگی رقصیدن زیر بارونه... فقط وقتی میتونی سبکی رو حس کنی که سنگینی رو تجربه کرده باشی...زندگی مثل معادله ریاضی نیست،هیچ جواب واضح و مشخصی وجود نداره؛وقتی به مشکل بر بخوری فقط به خودت بستگی داره که چجوری حلش کنی...واسه آدمهایی که نمی خوان خودشونو نجات بدن!  هیچ راه نجاتی وجود نداره...!مردن ترسناک نیست، چیزی که ترسناکه اینه که تا آخرش زندگی نکنی...! خدا همیشه یه جوابی برای ما آماده کرده...فقط ما برای دیدن جواب خدا بیش از حد نابینا ایم...! 
باز هم عجب 😂👋

😬😂

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

واس شوهرم دعا گرفته بودن رفته بود پیش دعا نویس ی جنه چن روز باهاش بود ..ی شب خونشون بودم نصفه شب دیدم یکی پایین پام نشسته 😐هرچی شوهرخرمو صدا زدم بیدار نشد😂صب بهش گفتم بد قضیرو بهم گف😒

|مَغرور تَر عَز شِیطآن مِهرَبون تَر اَز     ‌ اِنصآن...✵⿻}