2777
2789
عنوان

خواب دیدم شوهرم زایمان کرده...

4621 بازدید | 25 پست

کسی تعبیرشو میدونه؟☹️

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

خواب زن چپه  خودت میزای😍

بانو... اگر کسی عشق شما ، مردشما را دزدید ،نگران نباش به این فکر کن که،                     "مردان واقعی هرگز دزدیده نمیشوند" مرد واقعی مردیاست که جز برای عاشقش برای هیچ ادم دیگه ای حتی کلام دوستت دارم را نیز نگفته باشد ، چه برسد که خام ادم دیگری شود! پس اگر عشقت را برد بگذار برود مرد واقعی نیست، و باور داشته باش مقایسه اورا از پای خواهد در اورد*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب زن چپه  خودت میزای😍

،☹️☹️

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
خواب زن چپه  خودت میزای😍

خواب ظن چپه(ظن=شک گمان)

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
به خواسته هاش میرسه

انشالله

از مشکل بزرگی نجات پیدا میکنه ان شاا... 

میدونین این میشه تعبیرش؟