2777
2789
عنوان

شوهرم سر چیز الکی منوزد

1379 بازدید | 87 پست

دیشب همه چی خیلی خوب بود از سرکار برگشته بودیم باهمم خیلی خوب حرف میزدیم پاشدم غذا درست کردم وقتی اوردم گفت چرا خیلی درست کردی منم گفتم همیشه همنقدر درست میکنم گفت نه دیگه انقدر درست نکن(تاحالا هم گفته بود)بعد گفتم چرا تو اشپزی من انقدر دخالت میکنی خوبه منم توکارت دخالت کنم 

گفت هرچی میگم بگو باشه جدیدا خیلی حرف خودتو میزنی 

بعد بحثمون شد گفت نکوبم تو دهنت 

گفتم تو بیجا میکنی (ازاین زورم میاد هروقت بحث میشه همین طور تهدید میکنه که نزنم وفلان)گفتم یه روز میبینی چیکارت میکنم اونم یکی زد تو سرم من دادو بیداد کردم 

وباهم قهریم 

توروخدا خانما بیاین کمک کنین که وقتی این طور تهدید میکنه باید چی بگم وچیکار کنم بخدا همش راسته 

(کاربری مو عوض کردمتاشناخته نشه😔😔)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محلش نذار اصلااا غذا هم درست نکن 

به کتفت بگیرش 

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

عوضی  

دستشو میکردی تو باسنش مرتیکه رو

ینی چی که تهدید میکنه

زین پس در این منطقه ضرب المثل و عبارات جذاب (عموما مورد استفاده در دعوا) نصب می‌گردد، در صورت به خاطرآوردن ضرب المثلی جدید، به صاحب اکانت اطلاع دهید. اسم کاربریم برگرفته از ضرب المثل زیبا و پر مفهومیه که میگه {اونی که به ما ن*یده بود کلاغ ک*ن دریده بود}  یه ضرب المثل دیگه هست که میگه {طرف دنبال گ*ز هوایی میگرده}، یعنی دنبال بهانه‌ست که کار خودشو پیش ببره   نگید اینا به چه درد من میخوره اینا تو تمام زندگیتون به کار میاد  در ضمن عبارت جذاب و جدیدی که شنیدم شغالِ کوهی هست، استفاده بفرمایید عزیزان 

خب عزیزم میگفتی باشع بعدشم مگه تو همه غزا رو میکشی میاری رو میز، میگفتی زیاد میزارم ک فردا ناهارم بخوریم

بعدشم وقتی میبینی عصبی میشع دهن ب دهنش نزار خسته بوده توام لجبازی کردی عصبی شده، مردا مثل ما صبور نیستن

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷