2777
2789
عنوان

بی بی مثبت یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 28 پست
وای راست میگی 😍😍😍😍😍خیلی ذوق کردم مرسی عزیزم 9روز دیگه میگم که چی شد اینجا

منو ریپلای کن ببینم حتما. من خودمم باردارم واست دعا میکنمممم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
به نظر شما لک لانه گزینی بوده یا از مشکل خاصیه

درکل عزیزم با تجربه میگم خودت اذیت نکن علائم بیهوده دلخوشیه فقط موعد وازمایش خون درسته نه انشالله هیچ مشکلی نیست هرچی بیخیال باشی زودتر میشی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو ریپلای کن ببینم حتما. من خودمم باردارم واست دعا میکنمممم

عه الهی چند وقتته مرسی عزیزم ایشالا شماهم نینیتو با شادی بغل بگیری

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه الهی چند وقتته مرسی عزیزم ایشالا شماهم نینیتو با شادی بغل بگیری

۳ ماهم تازه تموم شده

ممنون گلم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
درکل عزیزم با تجربه میگم خودت اذیت نکن علائم بیهوده دلخوشیه فقط موعد وازمایش خون درسته نه انشالله هی ...

😢ایشالا باشه خیلی ذوق دارم براش

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍باشه عزیزم ریپلای میکنم شمارم شما قبل پریودی علامتی داشتی

من نه هیچ علائمی نداشتم

عه من هیچ ماهی وسط سیکل لک ندیدم واسه اون یکم تعجب کردم میگم نکنه باردارم

انشاااالله‌‌ 

منم احتمال ۹۰ درصد میدم واس اینکه بارداری

😢ایشالا باشه خیلی ذوق دارم براش

انشالله پناه بر خدا خدا دلت شاد کنه گلم

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

خرابه اسی ادرار زیاد ریختی 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
به نظر شما اون لک لانه گزینی بوده

احتمالا اون موقع لقاح انجام شده 

خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜