2777
2789
عنوان

حستون به مرگ چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 67 پست
بله خدا مهربونه برای بنده های خوبش خدا میبخشه ولی تا ی جایی من دل خیلیا رو شکستم حقمه جهنم

دل شکستن خیلی بده لطفا از دلشون دربیار اینو خدا نمیتونه ببخشه اون طرف باید ببخشه 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم میگن اون موقعیه درد لحظه ایی هست برنامه زندگی پس اززندگی دیدی؟ ادمایی رومیاره که مرگو تجر ...

عزیزم من نخوندم ولی شما میدونید تو قرآن گفته شده اونایی حجاب ندارن خدا اذیتشون میکنه؟ 

آخه مگ میشه بخاطر مو...... 

عزیزم من نخوندم ولی شما میدونید تو قرآن گفته شده اونایی حجاب ندارن خدا اذیتشون میکنه؟  آخه ...

من ادم مذهبی  زیاد نیستم معتقدم باید به عقاید هم احترام بزاریم ولی تاجایی که میتونم رعایت میکنم

ولی این موضوع تودینمون گفته شددلایلشم گفتن چراباید رعایت شه اونی که این چیزا رونمیدونه اون گناهی براش حساب نمیشه ولی مایی که میدونیم انجام نجیدیم داریم گناه میکنیم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
منم اوایل خیلی میترسیدم ولی الان ک فکر میکنم واقا خوبه همشم میگم یه دنیای خیلی قشنگ منتظرمه

من مرگ شده یکی از ارزوهام

اره منم

اگه امکانش هست بخون خوش حال میشم.  ریحانها هستم🤓بهم میگن نازنین بهاره🤗دلیل انتخاب نام کار بریم هم اینه😍از اون بچه درس خونام😉بیماری اضطراب دارم😪خانواده ام درکم نمیکنن و....🤧مثل همه مشکل دارم مالی و....🥺ولی امیدوارم😀انیدم به اینده است 👩‍🔬 برای همه چیزش برنامه دارم💪🏻تک و توک و تو ذهنم چیدم😃حتما امیدم منو نا امید نمیکنه😅و میتونم یه چشم کوری هم به اونایی که میگن نمیتونی و نمیشه و تو مثل فلان نیستی و...بگم😂💪🏻خوشحالم که به دنیا اومدم😉ودارم زندگی میکنم🙄تلاش میکنم🙄حالا با هر مشکلی که هست میسازم🤗🤗خدایااا شکرت برا همه چیز😘🌹💃در اخر اگه امضامو خوندی یه صلوات مهمونم کن و ریپ بزن منم برات بفرستم😃
نه عزیزم میگن اون موقعیه درد لحظه ایی هست برنامه زندگی پس اززندگی دیدی؟ ادمایی رومیاره که مرگو تجر ...

سلام خواهش میکنم اون شخص رو به من هم معرفی کنید التماس میکنم 4 ماهه مادرم توی 53 سالگی فوت شدن این دنیا برام جهنمه مدتیه که دیگه خوابم نمیاد ببینمش  آرزوی مرگ دارم 

شادی روح مادر نازنینم صلوات بفرستید... عاشق امام حسینم.... روزگاری روز ما هم میرسد.... 
سلام خواهش میکنم اون شخص رو به من هم معرفی کنید التماس میکنم 4 ماهه مادرم توی 53 سالگی فوت شدن این د ...

سلام وقت بخیر خدامادرتون بیامرزه 

عذرخواهی میکنم من مدتیه ازاون خانم خبرندارم گفتن میدتی حالشون خوب نیست ورفتن  اگه ازشون باخبرشدم راجب شماهم بشون میگم اگه راضی شدن باشون صحبت کنید اطلاع میدم

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
سلام وقت بخیر خدامادرتون بیامرزه  عذرخواهی میکنم من مدتیه ازاون خانم خبرندارم گفتن میدتی حالشو ...

ممنونم عزیزم 

شادی روح مادر نازنینم صلوات بفرستید... عاشق امام حسینم.... روزگاری روز ما هم میرسد....