2777
2789
عنوان

بنظرتون دوستم داره؟

483 بازدید | 25 پست

خب اون پسر خالمه از وقتی بچه بودیم اونیکی بچها های فامیل میگفتن شما بهم میخورین باید ازدواج کنید و ماهم هر دوتامونم بدمون میومد و داد میزدیم حالا یه خاطره تعریف میکنم بگید بنظرم دوستم داره؟

یه شب که خونه مادربزرگم بودم اونم بود به دلیل اینکه جا خیلی کم بود مجبور شدیم من و اون با فاصله ۱۰ متری باهم بخوابیم (تو پذیرایی)البته مامان و بابا بزرگم هم تو پذیرای بودن بعدش اون شب کلی خندیدیم مثلا جوک میگفت بعد بابام امد پسر خالم گفت بابات داره میاد بخواب(بابام بشدت روم حساسه ولی از پسر خالم خوشش میاد)  بعدش که بابام رفت دوباره شروع کردیم خندیدن و ور ور کردن نصف شب وقتی خواستیم بخوابیم نمیتونستیم بخوابیم هی نگاه از نگاه بر نمیداشتیم اخر انقدر به همدیگه گفتیم تو بخواب که اخرش اون خوابید 🤣.

ولی یه چیزی منو به شک میندازه که بعضی موقع ها وقتی باهاش خلوتم مسخرم میکنه البته میگه باهات شوخی میکنم ولی خب ... 

یه روز یکی از پسرای کوچه چون باهاش دشمن بود بهش تهمت داشتن دوست دختر زدن(خیلی پسر خوبیه اصلا به فکر این چیزا نیست) و اونم امد همون لحظه تمام مخاطبینش بهم نشون داد نمیدونم چرا به من نشون داد 

به نظرتون دوسم داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۶  ۱ سال از من بزرگتره

😑

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
دقیقا انگار تو باتلاق سردرگمی گیر کردم  اون بعضی وقتا خیلی عالی رفتار میکنه باهام بعضی وقتا بی ...

دقیقا اینم اینجوریه میترسم به عنوان خواهر  دوستم داشته باشه یا کلی یکی دیگه رو بخواد خیلی بامزه و جذابه اخهههه

دقیقا اینم اینجوریه میترسم به عنوان خواهر  دوستم داشته باشه یا کلی یکی دیگه رو بخواد خیلی بامزه ...

۲۹ سالشه منم از همین میترسم ولی میدونم اهل اینکه با کسی باشه نیست

Çok zormuş be yürek yanarken nasip diyip susmak♡