2777
2789
عنوان

بخدا روا نیست این همه درد 😭+اسکرین

5890 بازدید | 115 پست

دلم عین سیر و سرکه است چرا 😔

چرا بعد یک سال هیچی برام عادی نشده ،چرا هرروز حالم بدتره 😔خدایا کمک کن

اونایی که در جریانن می‌دونن داریم جدا میشیم ،اصلا تفاهم نداشتیم .زندگی پر از مشکل و اعتیاد و اینا. ....اما خیلی دوسش دارم .هربار پیام میده دلم میریزه.امااااا می‌دونم این منطقی نیست ،منطقم میگه عاقل باشم به حرف بزرگتر ها و مشاورها گوش کنم .اما دلم...😭

تو وات یه کلیپ فرستاد دلم آتیش گرفت .حالا هم پیام داده 😭😭😭😭😭

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه اینقدر همو دوست دارید بهش فرصت بده کمکش کن ترک کنه 

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..

چرا فرصت نمیدی 

اخلاقش اینا چطوره 

نمیشه ترک کنه و خوب بشه و برگردی

بذار

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
خدا به دلت آرامش بده.. اما به این فک کن شوهرت میتونه پدر خوبی واسه بچه هات باشه یا نه. یکار نکن که 2 ...

دقیقا یکی از دغدغه هام بچه است .اون می‌گفت هیچوقت بچه نیاریم اما من عاشق بچه .از اون طرف نوع تربیت و نگاهمون به بچه زمین تا آسمون فرق داره .فرهنگمون فرق داره .عقایدمون مخالف همن

اصلا قبول نکرد اعتیادشو.بعد غیر مستقیم گفت ترک کرده

اعتیاد به چی داره؟

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
عزیزم اگه اینقدر همو دوست دارید بهش فرصت بده کمکش کن ترک کنه 

اگه فقط اعتیاد بود اصلا نمیومدم .تایپیک قبلی هامو نگا بنداز 😔از یه طرف میترسم برگردم و باز بشه همون آدم سابق .البته که خانوادم عمرا نمیزارن برگردم از اون طرف میترسم بعد طلاق هم نتونم فراموشش کنم

چرا فرصت نمیدی  اخلاقش اینا چطوره  نمیشه ترک کنه و خوب بشه و برگردی بذار

از اخلاقش بخوام بگم باید سه صفحه بنویسم لطفا تایپیک قبلی هامو ببین 🥺🥺

دقیقا یکی از دغدغه هام بچه است .اون می‌گفت هیچوقت بچه نیاریم اما من عاشق بچه .از اون طرف نوع تربیت و ...

پس بهترین کارو میکنی.. یکی از دوستای منم توی عقد فهمید نامزدش دوست دختر داره ازش جدا شد خیلی واسش سخت بود اما تقریبا بعد سه سال با یکی ازدواج کرد که دیوونه وار عاشقشه و زندگی خیلی خوبی دارن

خودش میگه حمید(اسم شوهرش) پاداش اون گریه ها و ناراحتیایی بود که سر نامزدم کردم