خدااجونم مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 763 عنوان خانم هابچه هاتون چقدر تکون میخوردن جنین من خیلی کم تکون میخوره علتش چیه 122 بازدید | 15 پست سونوگرافی ام داد همه چی نرمال بود ولی هفته ۲۷هستم یه روزایی تکون میخوره خیلی کم.ی روزا تکون نمیخوره همش استرس دارم نگرانم نی نی های شما چطورن 1400/11/16 | 18:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارنگی_میقولی؟ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 560 بچه من خیلییی کم تکون میخورد فکرمیکنم چون جاش کم بود وبریچ بود نمیتونست خیلی وول بخوره🥺🥺یادش بخیر🤩 بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
icetea عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2734 شاید مثل نی نی من شب کاره روزها میخوابه هروقت شک کردی یه چیز شیرین بخور تا تکون بخوره بِحَقِّ الْحُسَیْن اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ی ابا عبدالله الحسین علیه السّلام فقط ظهور امام زمانم
hanaaaaa1400 عضویت: 1400/04/29 تعداد پست: 129 برای منم خیلی کم تکون میخورد...به دکتر گفتم گفت همین که درطی روز لگدشو حس کنی جای نگرانی نداره
خدااجونم مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 763 شاید مثل نی نی من شب کاره روزها میخوابه هروقت شک کردی یه چیز شیرین بخور تا تکون بخوره هروقت خودش دوست داره تکون میخوره اصلا تاثیر نداره چیز شیرینواینا
خدااجونم مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 763 بچه من خیلییی کم تکون میخورد فکرمیکنم چون جاش کم بود وبریچ بود نمیتونست خیلی وول بخوره🥺🥺 یادش بخی ... بریچ چیه
نارنگی_میقولی؟ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 560 بریچ چیه سرش بالا بود بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
icetea عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2734 هروقت خودش دوست داره تکون میخوره اصلا تاثیر نداره چیز شیرینواینا خب شروع کرده به وزن گرفتن می خوابه توقع نداری که ظرفاتم بشوره🤨 بِحَقِّ الْحُسَیْن اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ی ابا عبدالله الحسین علیه السّلام فقط ظهور امام زمانم
خدااجونم مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 763 خب شروع کرده به وزن گرفتن می خوابه توقع نداری که ظرفاتم بشوره🤨 خب من همش میترسم یا صدای قلبشو چک میکنم یاسونو یه روز راحت ندارم
نارنگی_میقولی؟ عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 560 بریچ باشه میشه طبیعی آورد؟ جنین معمولا تو هفته های اخر خودش میچرخه و سرش میاد پاییناگر نچرخه باید سزارین کنی بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
بصرا عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 1139 خب من همش میترسم یا صدای قلبشو چک میکنم یاسونو یه روز راحت ندارم بسپارش به خدا خودش سالم میاردش بغلت
خدااجونم مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 763 بسپارش به خدا خودش سالم میاردش بغلت انشاالله نی نی شماهم صحیح وسالم به دنیا بیادعزیزم