من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی من میخواهم بتونم نمیدونم یک راهی حتما هست اخه میگم بخشیدم ولی ته دلم هنوز نبخشیدمش هر وقت که ب ...
فراموشش کن
من نمیخوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین
یه نفرخودش وزنش ظلم بزرگی بهم کردن یه شب تو خواب التماس میکرد که مارو ببخش ولی من نبخشیدم چندروز بعدشنیدم زنش کرونا گرفته مرده همون شب باز خواب دیدم گفتن اگه میبخشیدیش 28سال دیگه میمرد...اما بازم الآنم نبخشیدمش
گفتنش ساده است براتون الان هم به لطف اون زندگی ام سخت هنوز هم دارم عواقب ظلم اش رو میبینم و زندگیم ...
من راحت فراموش میکنم تو رو نمیدونم