2777
2789

پسر ۶ ساله م از دیشب تب کرده و بدن درد و سردرد شدید دیشب رفت دکتر‌فقط بهش بروفن داد حالا دوباره شوهرم بردش دکتر

خودمم یه هفته س سزارین شدم میترسم واسه خودم و نوزاد هفت روزه م‌از صبح دارم گریه میکنم‌ 

این چه مریضیه نوزادم بگیره من دق میکنم آخه خیلی ریز و ضعیفه😭

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 

ویروسو تو اب و مواد غذایی پخش کردن باید مواظب باشین

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا امیکرون باشه.از خودت و نوزادت دور نگه دار.به پسرتم برا تبش دیکلوفناک شیاف کن و برای سردرد و بدن دردش استامنوفن بده یا یه دونه ایبو پروفن با نصف قرص استامنوفن.

از زمان خوراندن آغوز تا زمانی که شیررو قطع کنی کودکت ایمنه از هر نوع مریضی مخصوصا سرماخوردگی 

پروفن هم ضد درد و تبه مرتب بهش همون دارو رو بده 

و اینم بدون پسرت یا احتمال داره عفونت کرده باشه یا سرما و....

درهرصورت مریض چندان نبوده که دکتر فقط پروفن داده الحمدلله

تب مقاومت بدنه و بسیار خوبه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
عززیزم چاره ای نیست این بیماری لعنتی خیلی مسری اما خفیفه ...نگران نباش اگر حتی خدای نکرده بگیره چیز ...

دارم دق میکنم بخدا فقط واسه نوزادم میترسم

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
از زمان خوراندن آغوز تا زمانی که شیررو قطع کنی کودکت ایمنه از هر نوع مریضی مخصوصا سرماخوردگی  ...

خدا خیرت بده یعنی نوزادم نمیگیره