2777
2789
عنوان

۱۲هفته باردارم 🥺🥺

600 بازدید | 28 پست

هیچ حسی ندارم شکمم هم تغییری نکرده زیاد به نظرتون زوده برا احساس کردن جنین گاهی اصلا فراموش میکنم باردارم ...ازاول هم به شدت تهوع داشتم تازه دوروزه یکم بهترم 

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌                          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عادیه همه چی نگران نباش

آخه بعضی ها میگن که احساس نبض زدن داشتن ..من فقط اوایلش گاهی  اندازه یه لحظه یه نبض میزد وتمام

من ۸ هفته ام.. ولی فکر کنم طبیعی باشه که هنوز حسی نداری.. یه کم صبر کن.. و سرچ کن که در هفته ۱۲ چه اتفاقاتی برای جنین میفته. خیلی جالبه! کلی ذوق میکنی تغییراتشو میخونی. نگرانی هم برات خوب نیست! سعی کن استرس و نگرانی نداشته باشی

برا شکم خیلی زوده  اولیه؟ دور کمر شلوارت تنگ شده؟

اره اولیه چرا یه کوچولو 

آخه این چند وقت به شدت استفراق میکردم و عطسه هم میکنم میترسم مشکلی پیش باشه دو روز دیگه سونو ان تی دارم 

من ۸ هفته ام.. ولی فکر کنم طبیعی باشه که هنوز حسی نداری.. یه کم صبر کن.. و سرچ کن که در هفته ۱۲ چه ا ...

آره میخونم دربارش ولی استرس هم یکم دارم چون حالم بد بود نتونستم درست غذا بخورم 

اره بابا من ۲۵ هفتمه شکمم کوچیکه ک هنوز شکمی ندارم بعدم حرکاتش و از ۱۹ هفته فهمیدم ویاراتم ک سه ماهه اول بیشتره داره تموم میشه کمکم

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
اون خودش غذاشو کامل دریافت می کنه نگران نباش دیگه کم کم بهتر میشی و اشتهات بالا میره

خدا کنه الان دوروزه تازه میتونم غذا بخورم کاش ادامه دار باشه