2777
2789

همش حس میکنم میخوام بمیرم😭😭😭یا خدایی نکرده زبونم لال پسرم میخواد چیزیش بشه😭دیروز تولد پسرم بود رفتیم جنگل عکس بگیریم،بچم سه سالش تموم شد رفت تو چهارسال،شوهرم که داشت بادکنک شکل ۴رو باد میکرد یهو زیاد باد کرد و ترکید،حالا همش حس تو ذهنم میومد این اتفاق شومه،نکنه پسرم چیزیش بشه،دیگه خسته شدم از این فکرها😭😭😭😭تموم زندگیمو مختل کرده😭😭😭😭😭😭😭

با اجازه ی اسی💕💕💕

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8092083/تروخدا-بیاین-تو?postId=225378931

کاربری دست ۲ نفره :))                                                  آن ها به من خندیدند چون من متفاوت بودم ؛                    من به آن ها خندیدم چون همه مثل هم بودند!                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا😐

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

به جای این فکرای مسخره دوسه تا باذکنک چهار میخریدی      

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بهش فکر نکن منم اوایل اینجوری بودم همش خوابای بد میدیدم و همش نگران پسرم بودم کم کم این فکرا رو از خودم دور کردم.از هرچی بترسی سرت میادا نکن خواهشا

گِشت کَسِم کُورمَه😍😍😍خدایا هرچی دِرم و نِیرم وَ خِر سَر کُورَم وِژت نِگداری بُو🙏😍😍@نی_نی_یار_حذف_تاپیک۲
چه ربطی داره؟ خرافاتی هستی؟؟؟ اگه افکار منفی داشته باشی و به چیزای بد فکر کنی ممکنه برات اتفاق بیفتن ...

نه خرافاتی نیستم ولی دست خودم نیست این فکرها میاد تو سرم

بهش فکر نکن منم اوایل اینجوری بودم همش خوابای بد میدیدم و همش نگران پسرم بودم کم کم این فکرا رو از خ ...

هی میاد تو ذهنم بعد خود به خود گریم میگیره،دیوانه شدم دیگه 😭😭😭