2777
2789
عنوان

بلاک کردن چه وجهه ای داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 33 پست
غریبه که به ادم پیغام نمیده و اشنا رو بلاک کردن یعنی داری میگی " من از عهده احساسات خودم برنمیام و ...

اصلا نمیشناسمشون کلا محدوده ارتباطاتم با ادمای اطراف خیلی کم و محدودع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا☹

ببین یه جایی یه آدمی مزاحمه،اوکی؟یعنی دائم مزاحمت میشه و تو هیچ شناختی ازش نداری یا حتی شناخت داری ولی طرف داره مزاحمت برات ایجاد میکنه،اذیتت میکنه،حتی جوابشم نمیدی طرف ولکن نیست،اونجا رو گذاشتن برا بلاک کردن. وگرنه بنظرم خیلی حرکته زشتیه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
این وسط بحث بلاک کنی واقعا بیعشوری ببخشیذ

اره این واقعا بیشعوریه

من اصلا تو بحث نمیرم

مثن ی نفر ناشناس پیام میده سلام خوبی ی حرفی داشتم باهاتون من اینجا بلاک مبکنم

ببین یه جایی یه آدمی مزاحمه،اوکی؟یعنی دائم مزاحمت میشه و تو هیچ شناختی ازش نداری یا حتی شناخت داری و ...

یعنی میگی ی شخص ناشناس ک پیام میده رو کاریش نداشته باشم جواب ندم

اگ از حدش گذشت بلاک کنم؟

نمیدونم از کجا میان خودمم موندم اصلا نمیشناسمشونم

اگر توی تلگرام عضو گروهی هستی از اونجا میان 

ای وای بر صبر بی صدای ما     ببخشید اگه حوصلم نمیشه اصلاح کنم اشتباهات تایپیمو. اگه سعی نداری به بقیه بگی اینی که من میگم (افکار رفتار و عقیده ) درسته ،بیا بغلم.❤
یعنی میگی ی شخص ناشناس ک پیام میده رو کاریش نداشته باشم جواب ندم اگ از حدش گذشت بلاک کنم؟

آفرین دقیقا،شما جواب نده،پاک کن اصلا نخونده اون پیامشو،در مرحله اول اگر ولکن نبود تذکر بده و بگو که مایل به ادامه این بحث نیستی اگه دیدی داره برات ایجاد مزاحمت میکنه بلاک کن.

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏