بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شبانه روزی ها احتمالا داشته باشن ؛البته ایرانی رو معمولا دارن
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
ای بابا🥺یه سامانه بود واسه داروهای کمیاب،زنگ بزنید
یا مثلا مسافر کشور دیگه ندارین؟
با پزشکش حرف بزنید شاید جایگزین داد بهتون،چون از پرسنل داروخانه پرسیدم که دارن فرم دیگه این دارو رو
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
ای بابا🥺یه سامانه بود واسه داروهای کمیاب،زنگ بزنید یا مثلا مسافر کشور دیگه ندارین؟ با پزشکش ...
ریتالین کلا ایران نیس وارد میشد مشابهش هم الان تولید نمیشه کلا نیس ازادش هستا ورقی ۳ تومن نمیدونم جطور ایرانی آزادش هست ولی دولتی داروخانه هامیگن نداریم
ریتالین کلا ایران نیس وارد میشد مشابهش هم الان تولید نمیشه کلا نیس ازادش هستا ورقی ۳ تومن نمیدونم جط ...
آخه من یبار رفتم بگیرم دکتر تاکید کرد ایرانی نگیرین
کل شهرو زیر پا گذاشتیم فقط ایرانی بود
یه داروخونه گفت متیل فنیدات داریم/همون ماده موثر ریتالینه البته/که شرکتش فرق داره
واسه همین گفتم
دارو کمیاب و گرون شده
خدا کمکتون کنه🥺💚
آره پزشک نوشت واسم؛ولی از همین نبودنش ترسیدم که عادت کنم و بدتر بشم دیگه نگرفتم
عزیز چه جوری بفهمیم یه بچه سه ساله بیش فعال هست یا نیس؟
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن