2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت خط چشم بکش بعدا خسته میشی 

آخه همش باید پاک کنم برا وضو کل مژه هام میریزه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
ن مثله اینکه با مداد چشم پشت چشمتو میکشن اصلا دردی حس نمیکنی .منم کلا کم ارایشم ابروهامو فیبروز کردم ...

ابروهای و میتونی بزاری 

چند. وقته رنگش عوض نشده ،چند چند وقت تمدید کیخواد

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
مگه بی حس نمیکنن

بی حس میکنن ‌درد هم نداره فقط حس میکنی با مداد میکشن 

امروزه همه چی پیشرفت کرده بی حسی قوی دستگاه خوب .اونروزا بود کسی تتو میزد پدرش درمیومد

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
ن مثله اینکه با مداد چشم پشت چشمتو میکشن اصلا دردی حس نمیکنی .منم کلا کم ارایشم ابروهامو فیبروز کردم ...

ممنون🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
تاتو مانع وضو نیست چون رنگ میره زیر پوست

درسته من خط چشمو میگم که دوستمون گفتن اونو باید کلا پاک کنم برا وضو