2777
2789

بچه ها، من این ماه برای اولین بار لتروزول خوردم و روز 11 سه تا فولی 19-23-23 داشتم که چون بالغ بودن همون روز اچ سی جی زدم، 3 روز بعدش رفتم گفت 2 تا 23 ها آزاد شدن و 19 هم امروز آزاد میشه، خلاصه اونم همون روز آزاد شد، بهم گفت از همون شب شیاف با دز 400 پروژسترون بذارم، میخوام بدونم واقعا این شیاف کمکی به بارداری میکنه؟
برای 20 شب داده خب این 20 تا باعث میشه اگر نتیجه نگیرم پریودم جا به جا بشه...
میشه از تجربیاتتون بگید.

طلوع کن.....................................

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی داشتی ک دکتر لتروزول داشت؟

من یه کیست بزرگ داشتم که اونو درمان کردم، بعد چند ماه بعدشم باز آره مثل تنبلی به جای آزادسازی کیست میشدن، چون توی پروسه ی آی یو آی هستم دکتر گفت چون تا حالا دارو نگرفتی میتونی 2-3 ماه طبیعی اقدام کنی با دارو بعد بری توی جریان آی یو آی، خلاصه این ماه اولین ماهی که من دارم بعد از 3 سال و نیم دارو مصرف می کنم و اصلا نمیدونم چقدر شانس دارم.
ماه پیشم عکس رنگی دادم یه کم چسبندگی داشتم که باز شد.

من یه کیست بزرگ داشتم که اونو درمان کردم، بعد چند ماه بعدشم باز آره مثل تنبلی به جای آزادسازی کیست م ...

آها پس لازمه پروژسترون بخوری

فک کنم برا لانه گزینی بهتر باشه

انشالله ک بارداری فولیات ک خیلی عالی بودن 

فقط باید اقدام زیاد میرفتی

آها پس لازمه پروژسترون بخوری فک کنم برا لانه گزینی بهتر باشه انشالله ک بارداری فولیات ک خیلی عالی ...

والله راستش چون هر روز تقریبا یه تخمک آزاد کردم از 11 ام هر روز اقدام کردم تا دیشب، هرچند احتمالا تعداد پایین میاد ولی گفتم روزها از دست نره چون عمر تخمک کوتاهتر از اسپرم.

ببخشید من هم تقریبا شرایطم مشابه شما هست.چند تاتخمک داشتم ک آزاد شده و یه تعداد آزاد نشده ولی شیاف پروژسترون گذاشتم.ک الان متوجه شدم ک مانع تخمک گذاری میشه.یعنی اون بقیه تخمکا آزاد نمیشن با این شیاف؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات