2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خدا بداد برسه من یک هفتس علائم سرماخوردگی داشتم ،الان علائم رفته چهارشنبه هم نوبت عملمه 😐

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

تست کرونا رو کی میگیرن؟؟

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶
منم از دهم گرفتم دوروز بعدش علائم

تست رو‌کی دادی؟؟؟

دوسه نفراز اعضای خونواده مثبت شده منم مثبت میشه لابد دکترم میگه برو از بده 

پس هنوز ندادی، من نمیدونم چیکار کنم علائمم رفته از یه طرف میترسم عملم عقب بیافته از یه طرف هم میترسم کرونا داشته باشم یه موقع تو عمل اتفاقی بیافته 

وا تست ندادیم هیچ کدوم هر سه مون ابریزش بینی و خلط گلو داشتیم فقط دخترم سرفه ی شبانه هم داره دخترمو بردم دکتر اکسیژن خونشو هم چک کرد نگفت کروناست 

پس هنوز ندادی، من نمیدونم چیکار کنم علائمم رفته از یه طرف میترسم عملم عقب بیافته از یه طرف هم میترسم ...

وقتی بقیه مثبت بوده منم مثبته انشالله ک کرونا نیست برو ی تست بده