2777
2789
عنوان

نمیتونم نماز بخونم😢

169 بازدید | 17 پست

مادرم و پدرم ب شدت اهل نماز روزه

شوهرمم میخونه

ینی ارزومه مثل اونا شم

حتی نمیزارن یک ثانیه بگذره از اذان

من صبح که اصلا نمیتونم پاشم

ظهرو شب هم ۶ روز میخونم دکباره یادم میره

متنفرم از خودم

کاش میشد کاهل نماز نبودم نمی دونم چکار‌کنم

مشکل همون نماز صبحته ،اگه نذاری نماز صبحت قضا شه بقیه نمازات هم مینتونی به موقع بخونی

گوشیت رو بذار رو زنگ یادآور یا برنامه بادصبا رو نصب کن و تا اذون گفت نمازت رو بخون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل شب بدونه وقفه بتونی بعد ازان مرتب نمازاتو بخونی دیگه هیچ وقتی نمیتونی ک نخونیش میشه واجبات زندگیت چهل روز دووم بیار

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍

مهم خودتی با بقیه کار نداشته باش هر کی تو قبر خودش گداشته میشه اینو ملاک خودت قرار بده حتما نمازتو بخونی حتی اگ کار داری سریع بیاع بخون برو طوری میشه دیه اصن نمیزاری کنار بعد حتما تیرویید و ویتامین دی تو چک کن من اولا نمیدونستم کم کاره کلن تنبل بودم تو اینا بعد درمان کردم دیه افتادم رو برنامه بعد حتما هییت برو برنامه بنویس رفیقای اهل دلی پیدا کن کم کم جذبش میشی 

استغفرالله ربی عالمي 🌸🍃
وای خدا کنه ینی میشه

اره خودم امتحان کردم جواب داد اینجوری شد دیگه نمیتونم نماز نخونم وقتی نمازمو نمیخونم احساس بدی دارم ارامش ندارم تا نخونم وقتی خوندم اروم میگیرم

To mera jan v jehani😍Az kurdm❤️ Tiker residen be arezom😍