2777
2789
عنوان

مشکلات خونه مشترک با مادرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 28 پست

6سال باهاش زندگی کردم بعداون همونجا خونه ساختم همسایه شدیم پارسال یه اپارتمان خریدیم از الا رومخش کارمی کنم تا اول تابستون مستاجر وقتش تموم شد خودمون بریم اونجا وپافشاری همسرم برای موندن کنار خانوادش الانم که خواهرش داره جدامیشه حتمااباید برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین زندگی تو بکن اجاره ها خیلی بالاست. من چی بگم مادر شوهرم از ۱۲ماه سال خونه منه البته خودش خونه ...

آخه خونش حالت خفگی داره کوچیکه برا چهار نفر آخه من دو تا بچه کوچیک دارم نمیتونن خوب بازی کنن

بگو باشه بریم خونه بخر نصف نصف بعد بریم داخلش بشینیم 

میترسم کلا همونم از دستش بدم چون خیلی سیاست داره اون اصلا به اون زمین احتیاج نداره حتی طلاهام ۵۰گرم میشه حاضرم بدم ولی اون فقط میگه زمین میگه میخام بدونم تو هم حاضری برا این زندگی کاری کنی یا فقط‌من باید زحمت بکشم

سعی کن تشویقش کنی یه خونه بخرید بگو واسه آیندمون...آینده ی بچه ها...

باباش خیلییی زمین و خونه داره ولی اصلاا حاضر نیست بهمون بدع چونکه رابطش با شوهرم اصلا خوب نیست اونم میگه بابام قول داده بهم بده اونم منتظره چند ساله ک بده

میترسم کلا همونم از دستش بدم چون خیلی سیاست داره اون اصلا به اون زمین احتیاج نداره حتی طلاهام ۵۰گرم ...

بگو زندگی تشکبل دادن و خونه و خورد خوراک وظیفه مرد که تهیه کنه 

و خدایی که همین نزدیکی است .......💜💜💜💜💜💜
باباش خیلییی زمین و خونه داره ولی اصلاا حاضر نیست بهمون بدع چونکه رابطش با شوهرم اصلا خوب نیست اونم ...

بگو باشه چه خوب ک بابات هم قرار بمون بده ...ما هم یکی بگیریم ...بیشتر داشته باشیم چا بهتر

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بگو بکسی نگو....لزومی نداره هر کاری کنیم همه خبر دار شن.

آخه خونه بخره ک بریم زندگی کنیم ک همه میفهمن دیگه چطور به کسی نگیم من میخام خلاص شم از خونه مادرشوهر چونکه یا میره سرکار یا میره خونه مادرش منم ک همش تنها

آخه خونه بخره ک بریم زندگی کنیم ک همه میفهمن دیگه چطور به کسی نگیم من میخام خلاص شم از خونه مادرشوهر ...

بگید مستاجریم😅😅

اگه بخاطر بچه ننه بودنش بخاید جدا کنید...ممکن حتی با جدا شدن بیشتر بره طرفشون..پس فکر اساسی دیگه ای کنید..

بگید مستاجریم😅😅 اگه بخاطر بچه ننه بودنش بخاید جدا کنید...ممکن حتی با جدا شدن بیشتر بره طرفشون..پس ...

فقط مگه خدا خودش دری باز کنه منکه از بس گفتم والا خسته شدم ولی انقدددد میگم و تو سرش میزنم تا موفق شم 😂

فقط مگه خدا خودش دری باز کنه منکه از بس گفتم والا خسته شدم ولی انقدددد میگم و تو سرش میزنم تا موفق ش ...

ببین باید دقت کنی تو رفتار همسرت ک چطور تکون میخوره...باید اون روش رو پیدا کنی...