2777
2789

راستش من خودم شدیدا ادم گرمی ام و همیشه احتیاج به نازو نوازش های شوهرم دارم ولی اون ب شدت مغروره و اصلا به جاهای ب خصوص و جاهای خصوصی واکتشی نداره و ی جوری وانمود میکنه ک انگار مهم نیس و از حرص و طمعی ک بقیه مردا دارن تو این خبری نیس حالا شما بگید اینکه من توقع دارم همسرم نسبت ب من همیشه حریص باشه و واکنش نشون بده ب جاهای مختلف بدنم زیاده خواهییه یا بقیه شوهر هاهم اینطورن؟۴ساله ازدواج کردم و کلا اینطور بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم تقریبا همینه . اما همش مربوط ب غرور نمیشه یه بخشش نابلد بودنه . یه بخشش سردمزاج بودنه . 

اینکه شما باهاش صحبت کنی و تمایلاتتون و ناراحتیهاتون بگید و گاهی خودتون روابط رو کنترل کنید هدایت کنید .... خیلی خیلی تاثیر داره 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
شوهر منم تقریبا همینه . اما همش مربوط ب غرور نمیشه یه بخشش نابلد بودنه . یه بخشش سردمزاج بودنه .&nbs ...

اخه عزیزم من ک نمیخام نمایشی باشه دوس دارم خودش با ولع سمتم بیاد ن با نملیش

اخه عزیزم من ک نمیخام نمایشی باشه دوس دارم خودش با ولع سمتم بیاد ن با نملیش

اشکال نداره اولش نمایشی باشه   

طعم رابطه ای ک سمت شما با ولع صورت بگیره اگر زیر زبونش بره بیشتر علاقه مند ب رابطه ای خوب میشه   . اگرم از غروره یخش کم کم باز میشه 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اشکال نداره اولش نمایشی باشه    طعم رابطه ای ک سمت شما با ولع صورت بگیره اگر زیر زبونش بر ...

منظور من رابطه نیس ولع نشون دادن ب پستی بلندی های ی زن حالا اسم نمیارم ولی مشخصه چی میگم 

منظور من رابطه نیس ولع نشون دادن ب پستی بلندی های ی زن حالا اسم نمیارم ولی مشخصه چی میگم 

شاید باید دارو بخوره   

دکتر زنان میری بگو براش مینویسه

دیوانه ک نیس مثلا میخاد بگه من ندید بدید نیستم

عزیزم والا مام اون ولعی که شما میگی رو ندیدیم و فکر میکنم که طبیعی هم باشه،اونی که تا پستی بلندی میبینه حالش عوض میشه فکر کنم تو فیلما باشه یا شایدم موارد استثنا

مردا زیاد رو نمیکنن،حالا اسمش غروره،سردی یا هرچی،

معمولا وقتی خوششون میاد از این موارده همسرشون،بروز نمیدن(البته نه زمان طولانی،احتمالا از چند ساعت تا یکی دو روز بعد نشون میدن،دیگه خودتون میدونید چطوری)

شما زیاد بروی خودت نیار وقتی تیپ میزنی،بی تفاوت باشی و معمولی(در ظاهر)بهتر جواب میده تا اینکه شوهرت بفهمه دنبال توجه شی