2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیر قانونیه ولی من چند تا واحدم مونده بود تو دبیرستان بعد فنی حرفه ای رفتم کلاس نقشه کشی ساختمان بعد واحدامو تطبیق زدن دیپلم گرفتم به این صورت

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️
اموزشگاههای ازاد الان سه ماهه دیپلم میدن قانونی هم هست هر رشته ای دلت بخواد حدود ۵ تومن هم خرجشه خود ...

آموزشگاه آزاد ینی کجا مثلا

میشه بیزحمت کامل بگید چطوریه

غیر قانونیه ولی من چند تا واحدم مونده بود تو دبیرستان بعد فنی حرفه ای رفتم کلاس نقشه کشی ساختمان بعد ...

رفیق من نظام جدیده

بعد این بچه ترم دو نتونس امتحان بده کلا

بعد بهش گفتن نمره های ترم یکت هم پریده چون سالی واحدیه همه نمره هات میپره از اول باید امتحان بدی بد بخ مونده چیکار کنه

فک میکرد فقط واحدای پاس نشده رو میتونه امتخان بده

آموزشگاه آزاد ینی کجا مثلا میشه بیزحمت کامل بگید چطوریه

شما پرونده تحصیلیت رو ببر واحد امتحانات اداره اموزش پرورش منطقه تحصیلت بگو میخوام سریع دیپلم بگیرم لازم دارم میشه اموزشگاه ازاد یا مدرسه مرتبط که سریع دیپلم‌ بده بهم معرفی کنید اونام بهت چندتا اموزشگاه تحت نظر معرفی میکنند و میری شرایط و هزینه ها و زمان گزفتن دیپلم رو میپرسی و اگر اوکی بود ثبت نام میکنی 

این نیز بگذرد
رفیق من نظام جدیده بعد این بچه ترم دو نتونس امتحان بده کلا بعد بهش گفتن نمره های ترم یکت هم پریده ...

عجب نمیدونم والا 

من که خودم اینجوری گرفتم چون زیاد اهل درسم نبودم 

چندتا واحدام مونده بود رفتم فنی حرفه ای نقشه کشی خوندم بعد رفتم یه مدرسه اونجا سوال و جوابو دادن بهم مینوشتم البته ربط به درسای مدرسه داشت و اینجوری قبول شدم ولی امتحان فنی حرفه ای برای نقشه کشی رو خودم با خوندن پاسش کردم 

خدایا دنیایت جایِ قشنگی نیست ، کاش به قلبم میدادی دستورِ ایست..........🖤™️                                                                                                      مهیار..........🖤™️