2777
2789
آبجی من ماه سوم باردار شد...شانسی 😉

خوش به حالش..ما اقدام داشتیم ولی نامنظم بود سه ماهی میشه

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالش..ما اقدام داشتیم ولی نامنظم بود سه ماهی میشه

سریع برو چکاپ..هم خودت هم شوهرت

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

سلام عزیرم.

من همون ماهی که میخواستم اقدام کنم از دکترم مشاوره گرفتم بهم واسه سه ماه دارو داد ومن بلافاصله بعد سه ماه باردار شدم.

تنبلی شدید تخمدان هم داشتم.

اسم دکترم فریبارحیمی هست.

توی پیجش هم ویزیت میکنه.

توی اپلیکیشن مشورپ هم هست.

خواستی یه مشاوره کن باهاش.

خیلی خوش اخلاق وبا حوصله هست.

fariba.rahimi.midwife@

سلام عزیرم. من همون ماهی که میخواستم اقدام کنم از دکترم مشاوره گرفتم بهم واسه سه ماه دارو داد ومن ب ...

من مشکلی ندارم از لحاظ کیست و این چیزا

آزمایش قبل بارداری هم انجام دادم مشکلی ندارم خداروشکر

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤
من مشکلی ندارم از لحاظ کیست و این چیزا آزمایش قبل بارداری هم انجام دادم مشکلی ندارم خداروشکر

خب خیلی وقتا آدم می بینی مشکل نداره ولی یه نیروی پیش برنده میخواد.

شاید با یه مکمل و تقویت تخمدان و داروهای هورمونی زود باردار بشی

خب خیلی وقتا آدم می بینی مشکل نداره ولی یه نیروی پیش برنده میخواد. شاید با یه مکمل و تقویت تخمدان و ...

فعلاسه دوره باید دوفاستون بخورم..که دو دورشو خوردم