2777
2789
عنوان

فولیکول بدون تخمک

2794 بازدید | 32 پست

سلام من دیروز پانکچر شدم(عمل برداشتن تخمک برای کاشت جنین) بهم گفتن ۴ تا فولیکول داشتم که داخل هیچ کدومش تخمک نبود! از دیروز کارم شده گریه.هنوز نرفتم پیش دکترم، امیدی هست بتونم بچه دار بشم؟ خواهشا اگه میدونید جواب بدید

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..
ذخیره تخمدانت چنده؟ داروهات چی بود؟ باید با داروهای دیگه تکرار کنن برات

ذخیرم۰/۹

داروهام نزدیک۴۰ تاامپول

سینال و اچ ام جی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذخیره تخمدانت چنده؟ داروهات چی بود؟ باید با داروهای دیگه تکرار کنن برات

یعنی ممکنه سری بعد تخمک داشته باشم؟

اولین بار بود پانکچر شدم دوساله نازایی دارم سه ای یو ای ناموفق.

الان فهمیدم تخمک نداشتم ک نشده

ذخیرم۰/۹ داروهام نزدیک۴۰ تاامپول سینال و اچ ام جی

ذخیرت بد هم نیست کمتر از اینم بوده که باردار شدن با ۰/۴ هم بوده که باردار شدن سری بعدی با سینال اف و گونال اف پروسه رو احتمالا برات تکرار کنن انشاالله که فولیکولات با تخمک رشد میکنن

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
یعنی ممکنه سری بعد تخمک داشته باشم؟ اولین بار بود پانکچر شدم دوساله نازایی دارم سه ای یو ای ناموفق. ...

آره میشه دوز داروهاتو قوی تر میکنن چون ذخیرت ۰ نیست که تخمک نداشته باشی

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
آره میشه دوز داروهاتو قوی تر میکنن چون ذخیرت ۰ نیست که تخمک نداشته باشی

الان خب نداشتم اصلا هیچ داخل فولیکولا نبود

ممکنه بعدا باشه یعنی؟

الان خب نداشتم اصلا هیچ داخل فولیکولا نبود ممکنه بعدا باشه یعنی؟

آره عزیزم احتمالش زیاده سری های بعدی باشه خودت رو تقویت کن فقط ژل رویال هم بخور حتما چندسالته؟ بچه اولته

ذخیرت بد هم نیست کمتر از اینم بوده که باردار شدن با ۰/۴ هم بوده که باردار شدن سری بعدی با سینال اف و ...

فولیکولم خوبه دوساله مشکل دارم هرماه سونو دادم حداقل۴تا سایز ۱۸تا۲۲داشتم

اما چه فایده خالی ان هیچ تخمک داخلشون نیس.

این مدت راهی نبوده ک نرفته باشم تمام چکابها رو دادیم هیچ مشکلی بجز ذخیرم نداشتیم اونم گفتن بیا ای وی اف کن. اینم ای وی اف اصلاتخمک نداشتم براهمین این مدتم باردارنشدم

بخدا دارم دیونه میشم دلم رضانیس اما ب تخمک اهدایی فکرمیکنم

آره عزیزم احتمالش زیاده سری های بعدی باشه خودت رو تقویت کن فقط ژل رویال هم بخور حتما چندسالته؟ بچه ا ...

۲۷

اره بچه اولمه

یعنی ممکنه سری بعدتخمک داشته باشم

من فکرکردم دیگه تمومه

تورو خدا حقیقت رو بهم بگو اگ اطلاعاتی داری تحملش رو دارم

فولیکولم خوبه دوساله مشکل دارم هرماه سونو دادم حداقل۴تا سایز ۱۸تا۲۲داشتم اما چه فایده خالی ان هیچ ت ...

ببین ذخیرت کمه درسته ولی صفر نیستی با ای وی اف قطعا نتیجه میگیری حالا این دفعه قسمت نشده ولی قطعا سری های بعدی داروهای قوی تر بهت میدن درست میشه

۲۷ اره بچه اولمه یعنی ممکنه سری بعدتخمک داشته باشم من فکرکردم دیگه تمومه تورو خدا حقیقت رو بهم ب ...

نه عزیزم اصلا ناامید نباش باورت میشه من یکی از آشناهام بعد ۱۵ بار ای وی اف نتیجه گرفت فقط ناامید نشو خیلیا سری اول تخمک ندارن ولی برای سری های بعدی که داروهاشون عوض میشه نتیجه میگیرن 

ببین ذخیرت کمه درسته ولی صفر نیستی با ای وی اف قطعا نتیجه میگیری حالا این دفعه قسمت نشده ولی قطعا سر ...

خدا کنه درمان داشته باشه

بخدا انقدناامیدم تاپیک زدم ببینم چطورمیتونم تخمک اهدایی بگیرم

نه عزیزم اصلا ناامید نباش باورت میشه من یکی از آشناهام بعد ۱۵ بار ای وی اف نتیجه گرفت فقط ناامید نشو ...

پناه برخدا

تو رو خدا دعام کنید

زندگیم داره ازهم میپاشه

همسرم ببشتر از من ناراحته هیچی ام نمیگه همین کمرمو خم کرده

خدا کنه درمان داشته باشه بخدا انقدناامیدم تاپیک زدم ببینم چطورمیتونم تخمک اهدایی بگیرم

درمان داره نگران نباش عزیزم