2777
2789
عنوان

کدوم نژاد سگ خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2128 بازدید | 78 پست
سگ نجس نیست🥺 توروخدا کم بگین نجسه نجسه🥺🥲😑

چرا هست بدبختانه اینم از اونور اب اینجا رواج پیدا کرده کارای خوبشون رو که نمیگیریم

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر که داده ات نعمت نداده ات حکمت و گرفته ات امتحان است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم برا تو خونه خوب نیست سگ نجسه

اون خدایی که من میشناسم هیچ حیوونی رو‌نجس نیافریده 

لطفا نگین سگ نجسه

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
نژاد سگ خودم پامرانین خرسی خیییییلی کیوت و خوشگل و بازیگوشه بچم  دورش بگردم🥺❤

الهییییی بگردممممم دختر خالم خرسی داره اینقدر ملوسهههههه ک خدا میدونه ولی من میترسم از نژادایی ک بزرگ میشن😂

ادمم

چی ؟

میدونم آدمین گفتم آقا هستین

بابا من ۲۲ سالمه 🥲 همش نگین ۴۰ سالته ؟نام کاربریمو عددشو زدم ۶۰ ۱۳ ربطی به سنم نداره آخه 🤦‍♀️😐 این عدد یهو اومد ذهنم گزاشتمش .... دوست عزیزم من ۲۲ سالمه ❤
پامرانین خیلی بزرگ میشه من دوست دارم کوچولو موچولو بمونه حالا ن زیادم کوچیک ولی ن مثل پامرانین و چاو ...

سگ های دیگه سر و صدا زیاد دارن این مورد رو خیلی جدی بگیرید خب چرا گربه نمیارید؟

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
نژاد سگ خودم شیتزو هستش یکم سروصدا داره ولی دخترم خیلی ماهه🥺😍

عزیزممممممم🥺❤

دختره یا پسر ؟

مال من دختره🥺