2777
2789
میشه راهنمایی کنید ازکجا باید اقدام کرد...شنیدم اروپا بی تور خیلی ارزونتره درسته؟؟
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ازکجا رفتید هزینه اش چقدر بود؟؟کدوم کشور؟؟کامل بگو عزیزم...چه جوری این توررا پیدا کردید
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
نه سخت نیست. چون اروپا اطلاعات توریسم شون عالیه. هر فرودگاه یا ایستگاه قطاری که وارد بشین دفتر اطلاعات توریستی کمکتون میکنه برای گرفتن هتل و مسیری که باید برین. نقشه مترو رو میده و کلی راهنمایی
تو هم چو بادبهاری گره گشا می باش
ارزومه برم فرانسه ...دنبال راه مناسبشم ...دوست دارم خودم برم اگه بشه بی تور وتو جاهایی که خود محلی ها میرن هم ارزونتره هم محیط را به شکل طبیعی می بینی به نظرم با یک عده از هموطنات بری یک کشور دیگه وهمه چی عین داخل ایران باشه برام جالب نیست
لطفا با جزییات توضیح بدید عزیزان
صفورا جون من از طریق یکی از دوستانم که کلا سفرهام رو هماهنگ میکنه اقدام کردیم واسه ویزا و بلیطها و هتلها ، لیدر هم تو هر شهر منتظرمون بود . آتن و رم و ونیز و فلورانس و بارسلون لیدر تمام مدت باهامون بود ولی پاریس روز اول و دوم لیدر بود بقیه تنها بودیم . اگ به مترو سواری و زبان و کلا سفرهای خارجی آشنا باشی سخت نیست اصلا
با حیوانات مهربون باشیم 🥰
عزیزم من ایران نیستم البته ولی خب ما هم هر جا میریم بدون تور میریم. اول از همه میریم در مورد کشوری که میخوایم بریم یه کتاب راهنمای سفر میگیریم توی اون اطلاعات مهم برای توریستها را نوشته.... هم نقشه مترو ها و اتوبوسها هست هم احیانا موارد امنیتی و بهداشتی , قیمت بایط های مترو اتبوس و تاکسی معرفی هتلها و ... فروشگاهها و ........ در مورد تمام جاهای دیدنی توضیح داده و...... بعد که از دیدن اون کشور مطمئن شدیم هتل و بلیط را رزرو میکنیم. بعد هم میریم.. تا رسیدیم هم نقشه شهر از توریست سنتر فرودگاه میگیریم و ..... خلاصه میگردیم. فرانسه و ..... که همه چیزشون آنلاین هست یعنی خط مترو ساعت حرکت اتوبوس و .... همه را میتونی انلاین برای روزی که میرسی چک کنی و از فرودگاه راحت تا هتل را با مترو یا اتوبوس بری. کشورهای دیگه که اینطوری نیستن هم با همین کتابها خیلی راحته رفتنشون..... خاله من همینطوری کل آفریقا و آمریکای جنوبی را دیده..... من هم پارسال به کمک همین کتابها با دو تا بچه 6 ساله و 6 ماهه تنهایی رفتم نروژ و قبلش هم رفته بودم پراگ و .... جاهای دیگه... اصلا سخت نیست. فقط باید در مورش قبلش بخونی و هتل و .. را هم رزرو کنی. ما ترکیه هم همینطوری میریم. تازه ویلا خصوصی اجاره میکنیم نمیریم هتل. ایشالا که برنامت درست میشه و می ری و کلی هم خوش میگذره بهت.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
پارمیدا جون راستش ما دو ماه پیش دبی بودیم، اونجحا وچر هتل بردیم پنچ شب یونان یا تایلند یا مصر که البته احتمالا راحتریت راه همون تایلنده. لی از اونحایی که دلم میخواد برم اروپا یونان رو میتونیم بریم، کسی میدونه ویزای توریستی شینگه رو چطوری میتونم بگیرم برای دو نفر بزرگسال و یک نفر دو ساله، خونه هم ایران داریم بنام خودمه و حساب بانکی، البته دوست دارم مسافرتی که میریم دو هفته ای اونجا باشیم و با قطار بقیه کشورها رو هم بگردیم.
یه مثل افریقایی میگه: درخت دروغ شکوفه میده ولی هیچوقت میوه نمیده