عزیزم من ایران نیستم البته ولی خب ما هم هر جا میریم بدون تور میریم. اول از همه میریم در مورد کشوری که میخوایم بریم یه کتاب راهنمای سفر میگیریم توی اون اطلاعات مهم برای توریستها را نوشته.... هم نقشه مترو ها و اتوبوسها هست هم احیانا موارد امنیتی و بهداشتی , قیمت بایط های مترو اتبوس و تاکسی معرفی هتلها و ... فروشگاهها و ........ در مورد تمام جاهای دیدنی توضیح داده و...... بعد که از دیدن اون کشور مطمئن شدیم هتل و بلیط را رزرو میکنیم. بعد هم میریم.. تا رسیدیم هم نقشه شهر از توریست سنتر فرودگاه میگیریم و ..... خلاصه میگردیم. فرانسه و ..... که همه چیزشون آنلاین هست یعنی خط مترو ساعت حرکت اتوبوس و .... همه را میتونی انلاین برای روزی که میرسی چک کنی و از فرودگاه راحت تا هتل را با مترو یا اتوبوس بری. کشورهای دیگه که اینطوری نیستن هم با همین کتابها خیلی راحته رفتنشون..... خاله من همینطوری کل آفریقا و آمریکای جنوبی را دیده..... من هم پارسال به کمک همین کتابها با دو تا بچه 6 ساله و 6 ماهه تنهایی رفتم نروژ و قبلش هم رفته بودم پراگ و .... جاهای دیگه... اصلا سخت نیست. فقط باید در مورش قبلش بخونی و هتل و .. را هم رزرو کنی. ما ترکیه هم همینطوری میریم. تازه ویلا خصوصی اجاره میکنیم نمیریم هتل. ایشالا که برنامت درست میشه و می ری و کلی هم خوش میگذره بهت.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد