2777
2789
عنوان

شوخی های زشت و رکیک

| مشاهده متن کامل بحث + 6778 بازدید | 58 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه شوخی های زشت برای خیلیها   تبدیل به یه فرهنگ شده  ولی اینکه با مادر شوخی و  ...

واقعا عجیبه . من خودم به حدی ازین شوخی ها ناراحت میشم . اما شوهرم بدتر تکرار میکنه و میخندن باهم

مسافرت بودیم مثلا یک هفته. خونه خواهرش. با اونا هرشب ازین شوخیا و خنده ها. منم اصلا نمیخندیدم . میدی ...

نه شما اصلا حساس نیستی و کاملا منطقی هستی و دارای اخلاق بالا،،انشاءالله خدا نجاتت بده عزیزم

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
انقد بدم میاد ازبن اخلاقشون . دیگه از رفتن تو جمعشون بیزار شدم. هر دفه هم همینه . چیکار کنم بنظرتون. ...

تو همچین خانواده ای داری بهتر از این ازت توقع نمیشه که بیای توی تاپیک های دیگه عقده ات رو خالی کنی مادر جان ، سعی کن آدم باشی اسی

اصلا فرهنگشون به من نمیخوره. شاید واسه خودشون عادیه اما من عذاب میکشم . هروقت دور هم جمع میسن میدونم ...

شرایط سختیه . شاید اگه یه سرگرمی پرهیجان مطرح کنی موقعی که که دور هم هستین انجام بدین، این موضوع کمرنگ تر بشه

مرنج و مرنجان
چند شب اونجا بودیم .هرشب همین کارشون بود . باور میکنید سر درد میگرفتم. دلم‌ میخواست فرار کنم. 

دقیقا برای منم پیش اومده ، البته شوهرم با مادرش نه ، با داداشش و برادرزاده ش و گاهی جلوی جمع پیش خانومها ، هر چی اعتراض کردم فایده نداشت بلکه بدتر هم میکنه اصلا رعایت بچه ها رو‌نمیکنه میگه باید یاد بگیرن !!!!! ولی من پیش بچه ها میگم که از یه گوش که شنیدن از اون یکی بیرون ببرن و تبعاتش رو بهشون میگم ، دیگه خدا خودش به بچه هام رحم کنه

پروردگارا چطور شکر نعمت کنم که سزاوار باشی   
یه چیزی شبیه خمیر بازی. رنگی و شفاف هستن.  مال خواهر زادش بود . شوهرمم گرفت دستش باهاش معذرت می ...

وای این دیگه شورشو دراورده ، متاسفم واقعا ، بچه نیاری خواهر ، 

پروردگارا چطور شکر نعمت کنم که سزاوار باشی   
مسافرت بودیم مثلا یک هفته. خونه خواهرش. با اونا هرشب ازین شوخیا و خنده ها. منم اصلا نمیخندیدم . میدی ...

سلام عزیزم.... واقعا این حرفایی گفتی حقیقته؟ به خدا قسم باورم نمیشه.... چقد دنیا جالبه و آدما متفاوت.... برعکس شوهر من شدیدا از شوخی های زشت متنفره تو جمع... اما تو خلوت دونفرمون بدترین چیزا رو  بهم میگیم و میخندیم... یبار  عمم داشت یه چیزی تعریف می‌کرد یدفعه یه فحشی از ذهنش در اومد شوهرم حتی نذاشت حرفشو تموم کنه گفت ببخشید بچه ها نشستن  لطفا رعایت کنین.. عمم اون شب خیلی خجالت کشید تو جمع  و حتی منم ناراحت شدم که چرا اینجوری به عمم گفت... الان 4 ساله عمم  با من سرسنگینه که اون شب شوهرم بهش اونجوری گفت... اما الان میگم خدا روشکر که این اخلاق داره... نمیدونم فقط خدا بهت صبر بده چون مرد سبک و لق دهن خیلی سخته تحملش... خصوصا اگر زن حساسی باشی تا آخر عمرت باید زجر بکشی چون اینجوری بزرگ شده و محاله تغییر کنه... ای کاش قبل از عقد و عروسی این اخلاقای مزخرفش فهمیده بودی... 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
سلام عزیزم.... واقعا این حرفایی گفتی حقیقته؟ به خدا قسم باورم نمیشه.... چقد دنیا جالبه و آدما متفاوت ...

بخدا عین واقعیتو نوشتم . ما تو خانوادمون اصصلا ازین چیزا نداشتیم . برام بشدت عجیب بود بدم میومد ازشون گفتم ک مسافرت کوفتم شد و سردرد میگرفتم. شوهرم فقط با مادر و خواهرش اینجوریه . بیرون و در ارتباط با بقیه یه آدم خشک و جدی . خاهر و مادرشم پایه ان باهاش میخندن اینو پروتر میکنن. تربیت از مادر شروع میشه مادر ک بی حیا و بی حد و مرز باشه همین باشه.‌