2777
2789
عنوان

تعبیر خواب پابند

577 بازدید | 9 پست

سلام خشگلا کسی تعبیر خواب بلده ؟تعبیر خواب پابند چیه؟

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!
جزئیات دیگه ای نداشت خواب تون؟

دیدم که پابند خیلی خشگل به پامه و همه نگاه میکنن و خودمم نگاه میکنم 

قله سابقم 🥰.....فکر می‌کنی که ضعیفی؟                             تو باسخت ترین لحظات زندگیت بدون اینکه حتی به پدرومادرت بگی روبه رو شدی !!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدم که پابند خیلی خشگل به پامه و همه نگاه میکنن و خودمم نگاه میکنم 

اول تداعی معانی رو توضیح میدم.
مثلا وقتی به کسی میگیم گل برای شما چه چیزی رو تداعی میکنه، صبر میکنه تا هر چی به ذهنش میرسه رو بگه.
اولین کلمه زیبایی یادش میاد.
بعد یاد هدیه ای میفته که همسرش بهش داده.
بعد مفهوم عشق یادش میفته.
و الی آخر.
حالا مثلا وقتی به شما میگم پابند، چه چیزهایی براتون تداعی میشه؟

اول تداعی معانی رو توضیح میدم. مثلا وقتی به کسی میگیم گل برای شما چه چیزی رو تداعی میکنه، صبر میکنه ...

واسه من همسر 

احساس میکنم معذب شدین که جواب سؤالم رو بدین.

آرزوی داشتن همسر چیز بدی نیست، چه برای دخترها و چه برای پسرها، خیلی هم خوبه.

به نظرم این در فکرتون بوده که "ای کاش یه همسر خوب و عالی نصیبم بشه که همه از دیدنش کیف کنن" و این فکر رو در خواب به شکل نمادین دیدین. 

پابند نماد شوهره که جالب توجه همه بوده.

احساس میکنم معذب شدین که جواب سؤالم رو بدین. آرزوی داشتن همسر چیز بدی نیست، چه برای دخترها و چه برا ...

ببخشید شما میدونین دیدن مرده چه معنی داره؟

حالش خوب بود و مهمان بود در تخت خوابید و رفت فرداش

احساس میکنم معذب شدین که جواب سؤالم رو بدین. آرزوی داشتن همسر چیز بدی نیست، چه برای دخترها و چه برا ...

نه موذب نشدم ..با آقایی قرار ازدواج گذاشتیم