2777
2789
عنوان

دوستام بهم تبریک نگفتن😐

431 بازدید | 22 پست

تولدم بود استوری گذاشتم استوریمم سین زدن اما ی ریپلای نزدن بگن تولدت مبارک این داستانا😐

مشکل دارن واقعا😒

شب عکسای تولدم استوری کنم ببینن ؟💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولدت مبارک

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

نگن😐😐😐منم برا اونا نمیگم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

مهم نیس توهم یاد بگیر بهشون تبریک نگی 

تولدت مبارککک❤💞

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤