2777
2789
عنوان

خواهشا کمک کنید لکه دیدم.. باردارم

166 بازدید | 21 پست

آخر هفته هفتم هستم

دیشب لکه کهنه قهوه ای کمرنگ دیدم. نگرانم

کجا برم که متخصص زنان باشه جمعه باز باشه و طرف قرار داد با تامین اجتماعی باشه.. لطفا کمک کنید.از دیشب استرس دارم

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من نه هفته یه عالمه یهو ازم خون رفت ولی قطع شد زنگ زدم به یه ماما سریع گفت قطع شده خطرناک نیست اگر ادامه داشت خطرناکه هیچی الانم بچم به دنیا اومده نگران نباش اگر قطع شده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من نه هفته یه عالمه یهو ازم خون رفت ولی قطع شد زنگ زدم به یه ماما سریع گفت قطع شده خطرناک نیست اگر ا ...

دیشب یک لکه دیدم. همون بود. خب نباید شیافی چیزی استفاده کنم؟

برو نزدیکترین بیمارستان بخش زایشگاه ...همیشه پزشک وماما هستن تو بخش اگر دولتی باشه بیمارستان هزینه هم نمیشه زیاد...کمکت میکنن.

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

والا به من گه دکتر چیزی نداد گفت اگر قطع شده مهم نیست ولی حالا خیلی می‌ترسی برو بیمارستان یا درمانگاه اونجا همیشه دکتر زنان دارن 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سونو تشکیل قلب رفتی؟؟؟

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
عزیزم انشاالله که چیزی نیست برو بیمارستان جمعه فقط بیمارستان هست بلوک زنان برو الان دکتر هست &n ...

چه بیمارستانی؟

نجمیه برم؟؟

با تامین اجتماعی قرار داد نداره

برو نزدیکترین بیمارستان بخش زایشگاه ...همیشه پزشک وماما هستن تو بخش اگر دولتی باشه بیمارستان هزینه ه ...

جایی رو میشناسید؟ شرق تهران دولتی

بله.صدا قلبو شنیدم

میتونی از داروخونه شیاف پروژسترون ۴۰۰بگیری واستفاده کنی.این شیاف برای جلوگیری از سقط هست .چون قلب تشکیل شده میتونی استفاده کنی واستراحت کن...درضمن نگران نباش لکه بینی تو هفته های اول شایع هست اگر خون رفیق .صورتی یا قرمز باشه جای نگرانی داره...