2777
2789

خانما طبق تایپینگ‌قبلیم‌ک گفتم جریان دعوای من و نامزدمو ۱۰ روز شده ن‌پیام داده ن زنگ زده مشاور روانشناس هم رفتم گفت زنگ‌نزن منو ناراحت کرده ولی دلم براش تنگ‌شده پیام بدم؟هر دفه من‌پیام دادم

چقدر خودتو اذیت میکنی فرزندم

تایپیکینگ نه

تاپیک

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهل و با درک هستم ولی تنبل ام که تایپک قبل بخونم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

خودتوکوچیک نکن برای خودت ارزش قائل شو

سرخودتوگرم کن بهش فکرنکنی

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

اول اینکه هم اون تاپیک و هم اینجا به شدت غلط دیکته داری و خیلی بده .... خیلی خیلی خیلی بده 

دوم مثل اینکه دلت واسه فحش و توهین تنگ شده ؟! 

بزرگتر نداری ؟!

چه قدر شخصیت ضعیفی داری آخه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
حرف دکترتو گوش نمیدی تاپیک زدی ما نظر بدیم ؟

حرف حساب 

ببین میگم پخته و عاقل هستی و فکر نمی‌کردم مجردی 💕

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!