خانما طبق تایپینگقبلیمک گفتم جریان دعوای من و نامزدمو ۱۰ روز شده نپیام داده ن زنگ زده مشاور روانشناس هم رفتم گفت زنگنزن منو ناراحت کرده ولی دلم براش تنگشده پیام بدم؟هر دفه منپیام دادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
اول اینکه هم اون تاپیک و هم اینجا به شدت غلط دیکته داری و خیلی بده .... خیلی خیلی خیلی بده
دوم مثل اینکه دلت واسه فحش و توهین تنگ شده ؟!
بزرگتر نداری ؟!
چه قدر شخصیت ضعیفی داری آخه
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!