2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با بچه دوساله

278 بازدید | 11 پست

سلام خانوما پسرم یک سال و نه ماهشه.خیلی سربه هواست حرف گوش نمیده 

مثلا میدونه کارش بده نگات مبکنه میخنده کارشو انجام میده یا وقتی ی چیزی میگی گوش نمیده باید حتما سرش داد بزنی تا گوش کنه ب حرفت

نمیدونم حس میکنم من شیوه برخورد باهاش رو بلد نیستم دیگ عاصی شدم از دستش اگه کتاب خوب میشناسید معرفی کنید بدونم چ طوری از الان تربیتش کنمو چ جوری برخورد کنم هم معدب باشه هم زیاد بکن نکن نگم بهش ک ازم زده بشه 

خیلی خستم میکنه شباهم ک خوابش میگیره ک نمیخوابه بهونه میگیره نق میزنه هی میگ اب یا به به ک ب حوری سرگرم شه خوابش بپره باید حتما دعواش کنم داد بزنم تا بخوابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نصیحت بهت بکنم خواهرانه

هرچی آرامش خرج بچت بکنی داری سرمایه گذاری عجیبی می کنی برای آینده

می دونم سخته ولی بدون که فایده داره

هییییییچ کاری برات اولویت نباشه نسبت به بچت

لوسش نکن ولی آرامش داشته باش

اگه کاربدی کرد باخونسردی بهش توضیح بده

حرص نخور 

حق باشماست

عزیزم همه بچه هاتواین سن اینجورین اونم پسر.وموقع  خواب الکی بهونه اب وغذامیارن ک ازخوابیدن فرارکنن طبیعیه وبازیگوشن نگران نباش سعی کن زیاداجرونهیش نکنی جزدرمواقع خطر.تاعادت نکنه 

بچه تا ۳سالگی حس فرمانروایی داره

توقع نداشته باش بهت گوش کنه

کاری ازش نخواه

باهاش آروم باش

بوسش کن تا ازت آرامش بگیره

با جیع و داد آدم بزرگ هم نافرمانی میکنه چه برسه بچه ۲ساله

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

داد نزن گناه داره 

بچه ها همینجوری ان دیگه 

پسرم که کار خطرناک میکنه بهش میگم میام د میکنمتا بعد قبلا اروم زدم به دستش گفتم د یاد گرفته خودش میزنه رو دستش میگه د د د و کماکان با خنده همون کارو انجام میده اصلا انگار نه انگار ۱۸ ماهشه

فقط باید حواسشونو پرت کرد امر و نهی تو این سن چندان فایده نداره

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
بچه تا ۳سالگی حس فرمانروایی داره توقع نداشته باش بهت گوش کنه کاری ازش نخواه باهاش آروم باش بوسش ...

قبول دارم درسته خیلی رو خودم کار میکنم ولی ی وقتایی واقعا عصبیم‌میکنه

بچه تا ۳سالگی حس فرمانروایی داره توقع نداشته باش بهت گوش کنه کاری ازش نخواه باهاش آروم باش بوسش ...

چیکارش کنم خب؟مهمونی میریم وسیله های مردمو میزنه میشکونه اروم بهش توضیح میدم بخدا ولی گوش نمیده بدتر میره سمتش حواسشم هیچ جوره پرت نمیشه 

یه نصیحت بهت بکنم خواهرانه هرچی آرامش خرج بچت بکنی داری سرمایه گذاری عجیبی می کنی برای آینده می دو ...

قبول دارم واقعا از خدا میخوام بهم صبر بده نمیدونم چجوری خشممو کنترل کنم با خودمو اروم کنم

چیکارش کنم خب؟مهمونی میریم وسیله های مردمو میزنه میشکونه اروم بهش توضیح میدم بخدا ولی گوش نمیده بدتر ...

هیچی ارزش نداره که بخاطرش بچتو دعوا کنی پسر من الان ۲سال و ۵ماهشه

تاحالا هیچ مهمونی ای نبردمش فقط خونه مامانم و خواهرم

اونا هم بخاطر بچه ها همه وسایل تزیینی رو جمع کردن

و بچه هام کاملا اونجا راحتن

اینجوری هم بچه هام آرامش دارن هم کسی روشون انگ شیطنت و شر بودن نمیزنه

وقتی هم حوصلشون سر بره میریم پارک

و یا خانه بازی

کلاس کاراته هم میرن که انرژیه اضافیشون اونجا تخلیه بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری