2777
2789

سلام عزیزای دل.. مهربونای من.. 

عشقای مجازی من 🧡

امشب شب آرزوهاست.. 

بیاین برای هم دعا کنیم..

فکر میکنم اینجوری قشنگ تره..

و احتمال اینکه به خواسته های دلمون برسیم بیشتره ❤

من برای شما دعا میکنم... شما هم امشب از خدا بخواین عشقم رضارو ببخشه واسم..

صلاحمو با خواسته دلم یکی کنه..

معجزه ای بشه بتونم به عشقم برسم..

هنوزم عاشقشم... هنوزم جونم در میره براش.. هنوزم همه زندگیمه رضا.. عشق دلمه.. ریشه ی وجودمه.. راز قلبمه بقول خودش که هی میگفت..

کاربر مهربون روشنایی او حتما چند ماه دیگ درخواست دوستیتونو قبول میکنم.. الان بخاطر مشغله درسی اصلا فرصت نمیکنم بیام سایت.. فقط گه گاهی میام پیام های ناشناس رو چک میکنم.. امیدوارم که ازم دلخور نشی قشنگم.. میخوام وقتی قبول کنم درخواستتو که وقت کافی داشته باشم بتونم باهات حرف بزنم .. 🧡

از شقایقم خبر ندارم والا.. چندین ماهه نیومده سایت.. 

عسل جون دلم برا تو هم یه ذره شده امیدوارم حالت خوب باشه.. من که زیاد جالب نیست حالم.. 💔

از بقیه آبجیای مهربونم که گفتن منو خیلی دوس دارن تشکر میکنم و میگم ک منم خیلی خیلی دوستون دارم.. خیلی خاطرتون برام عزیزه 🌹🍃

سرفه شدید و گلو درد و بدن درد دارم.. دعا کنید زود خوب شم‌ دوستای گلم  🧡🌸

من همه شما نی نی سایتی هارو موقع نماز دعا میکنم.. ولی خب هر کی دعام کرد لایکم کنه براش مخصوص دعا کنم .. اگرم خواننده خاموشین یا دوس دارین مجازی باهام درد دل کنید لینک تاپیک چالش ناشناسم تو امضامه.. امشب حتما چک میکنم..

خیلی دوستون دارم.. یادتون نره..

فقط سرم خیلی شلوغه نمیرسم بیام.. خواستم بدونید بیادتونم.. ❤❤

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...