2777
2789

سلام وقت بخیر ممکنه کمک کنید یه مقدار راجع به مناطق خپب تهران توی غرب تهران دنبال یه خونه ۵۰تا۶۰متری تو یه منطقه اروم برای زندگی هستم ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میگن میخوره سمت کرج زیاد جالب نیست؟  خودتون کجا تشریف دارید؟  

کرج کجا بود .من خودم خیابان کارون یکی از خیابان های آذربایجان به همه چی دسترسی دارم نانوایی بیمارستان مترو . اتوبوس

کرج کجا بود .من خودم خیابان کارون یکی از خیابان های آذربایجان به همه چی دسترسی دارم نانوایی بیمارستا ...

شرمنده اتم ممکنه شماره ام رو بذارم یه پیام بدی من چند تا سوال ازت بپرسم سارا هستم ۰۹۱۲۶۱۹۳۶۲۱

شرمنده اتم ممکنه شماره ام رو بذارم یه پیام بدی من چند تا سوال ازت بپرسم سارا هستم ۰۹۱۲۶۱۹۳۶۲۱

آذربایجان مگه جز طرشت حساب میشه؟  اذربایجان میشه منطقه ۱۱درسته؟  غیر از کارون ممکنه بهم بگی کدوم خیابون هاش بهتره برای زندگی

آذربایجان مگه جز طرشت حساب میشه؟  اذربایجان میشه منطقه ۱۱درسته؟  غیر از کارون ممکنه بهم بگ ...

کارون میشه منطقه ۱۰سمت جیحون یا میشه اذربایجان؟  کارون شمالی و جنوبی داریم؟  کارون بهتره یا استاد معین؟  

عزیزم با دو میلیارد منطقه خوب غرب فکر نمیکنم بتونی خونه بخری

پیروزی بدک نیست اونجا میتونی با پولت یه 50 60 متره بخری

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "