2777
2789
عنوان

چرااینطورفکرمی کنه

73 بازدید | 2 پست

چرا هرآدمی فکرمی کنه هیچ کس اندازه ی اون سختی نداره توزندگی؟ حالا بشین یه ساعت بهش ثابت کن که توبدبخت تری مگه توکتش می‌ره؟! اصلا هرچی که برای ما حل‌شده باشه در مورد دیگران اگه حل نشده باشه یعنی مشکل اون اهمیتی نداره .چرافکرمی کنیم باید ثابت کنیم زندگیمون سخت تره ؟یعنی واقعا نمیشه همدیگرو همینطوری دلداری بدیم ؟یافکرنکنیم چون اون همیشه این بدبختیها رو داشته پس حق ناراحتی نداره ولی ما که تازه توش افتادیم حقمون این نیست🍀

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
من از وقتی اومدم نی نی سایت بنظرم خیلی خوشبختم.  خدااروشکر امیدوارم مشکل همه ی خانواده هاحل ب ...

بله درسته اما بعضی‌ها فقط برای نق زدن میان وبیشتر عصبیت می کنن

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.