2777
2789
عنوان

وزن جنین

114 بازدید | 19 پست

سلااااام

من هفته 34 هستم و دیروز وزن فسقلی خانمم دکتر گفت2200 شده. نرماله ولی دکتر گفت وزنش یکم کمه. چی بخورم نی نی تپل شه؟؟؟؟؟

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

دقیقا منم تو ۳۴ هفته ۲۲۰۰بود گفت کمه نی نیم تو ۳۸!هفته دنیا اومد ۲۹۰۰ بود اگه تا ۴۰ میزاشتم بمونه ۳۵۰۰میشدولی خودم خواستم زود دنیا بیاد چون خیلی اذییت بودم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی ‌و بستنی عزیزم

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

بعد اشتهامم خیلی کم بود هیچی نمیخوردم اگ میرفتم دکتر واسم قرص و اینا مینوشت وزنش خیلی میرفت بالا ولی خودم نخواستم

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
آخه قندم یکم لب مرزیه شیرینی جات رو دکتر گفته زیاده روی نکن

خب پس هیچی عزیزم

نگران نباش

وزن میگیره 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
آخه قندم یکم لب مرزیه شیرینی جات رو دکتر گفته زیاده روی نکن

اجیل زیاد بخور بدون نمک البته و نمیخواد نگران باشی منم خیلی نگران بودم ولی الان دخترم ۳روزه ک دنیا اومده وزنش ۳۱۰۰ شد اصلا نگران نباش

بعد اشتهامم خیلی کم بود هیچی نمیخوردم اگ میرفتم دکتر واسم قرص و اینا مینوشت وزنش خیلی میرفت بالا ولی ...

برای من یه پودر نوشته میخوام برم بگیرم ولی نمیدونم این پودرا خوبه واقعا یا نه

برای من یه پودر نوشته میخوام برم بگیرم ولی نمیدونم این پودرا خوبه واقعا یا نه

اره زن داییم خورد وزنش خوب رفت بالا

اجیل زیاد بخور بدون نمک البته و نمیخواد نگران باشی منم خیلی نگران بودم ولی الان دخترم ۳روزه ک دنیا ا ...

ای جونم خدا حفظش کنه  نه اصلا نگران نیستم. فقط گفتم چیزایی که واسش خوبه بدونم که هواسم بیشتر باشه

ای جونم خدا حفظش کنه   نه اصلا نگران نیستم. فقط گفتم چیزایی که واسش خوبه بدونم که هواسم بیشتر ...

همچنین نی نیت عزیزم😍😍

اجیل و سیب زمینی ابپز خیلی خوبه 

اجیم بچش چهارکیلو و نیم بود با همین سیب زمینی اب پز چاق شد

اره زن داییم خورد وزنش خوب رفت بالا

رو وزن مادرم تاثیر داره؟؟؟ من وزنم تاحالا طبق نمودار بوده دکتر گفت بعد زایمان زود بر میگردی به حالت قبلیت. حالا این ماه آخری یهو نترکم