2777
2789
عنوان

فاصله سنی بچه دوم چقدر باشه؟ کی اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 78 پست
قبل سه سالگی، دومی دنیا بیاد من 5سال و سه سال دارم باهم همبازی هستن، تقریبا طی روز کاری به کار من ن ...

دقیقا تو فامیل دیدم مادر و پدر خیلی راحتترن اینجور

ز من لبخند میبینی، ولی جانم پریشان است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل سه سالگی، دومی دنیا بیاد من 5سال و سه سال دارم باهم همبازی هستن، تقریبا طی روز کاری به کار من ن ...

آره الان با خودم میگم اگه یه بچه بزرگتر داشتم الان با بچم بازی میکرد میزاشت من به کارام برسم😄

منم سزارین بودم بچم دو سال و نیمشه دیگه کم کم می‌خوام اقدام کنم ، فاصله ی ۳ سال تا ۴ سال دیگه مناسبه ...

اره . بنیه و توان جسمی ادماهم متفاوته ممکنه یکی دیسک بگیره یکی دیگه چیزیش نشه

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست..و نمی‌دانی من به خاطر تو..چقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
کوچیکتر هم بودن همینطور بود؟

اره اون بستگی ب برخورد پدر مادر داره ک حسادت بچه رو تحریک نکنن، نوزاد متوجه چیزی نیس ولی بجه دوساله میفهمه اگه فرق بذارید یا بیشتر ب نوزاد توجه کنید 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
ببخشید وقتی فرزند دوم به دنیا اومد بچه ی اول دقیقا چند وقتش بود 

دوسال و چهارماه 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
اره . بنیه و توان جسمی ادماهم متفاوته ممکنه یکی دیسک بگیره یکی دیگه چیزیش نشه

آخه کلا پزشکا هم میگن بعد دو سال دیگه اوکیه فاصله سز اما بله بازم بسته به توان شخص داره 

آره الان با خودم میگم اگه یه بچه بزرگتر داشتم الان با بچم بازی میکرد میزاشت من به کارام برسم😄

دقیقا همینه 

دیذم بچه تنها ک همسن بچه منه چقدر بهانه می‌گیره ولی این دوتا باهم سر گرمن حتی اگه دعوا هم بکنن باز خوبه براشون 

یکی میگف اصلا با بچه ی کلاس اولی بچه دوم نیارید میگف داغون شدم ازیع طرف کلاسای مجازی اون ازیه طرف نوزاد 

مادر بودن، زیباترین شادی دنیاست..و نمی‌دانی من به خاطر تو..چقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام !
ممنون ولی الان ک من با بچه کوچیک به کارام نمیرسم خیلی کمک دس لازممه خونه تنهام این یکیم مستقل شه حدا ...

آره الان واقعا سخته، بچه منم الان کوچیکه نمیتونم کار خاصی بکنم. مخصوصا وقت دندون درآوردن