2777
2789
عنوان

پاورفیت یا هگزایم برای زگیل تناسلی؟

104367 بازدید | 195 پست

سلام

من دیروز رفتم پیش یه متخصص زنان دیگه بهم پماد داد که رو دوتا زگیلم بزنم تا از بین بره

دکتر قبلی برام پاورفیت نوشته بود گفت روزی دوتا بخور تا شش ماه. بعد دیده بودم بعضیا که زگیل تناسلی دارن شربت ایمیونس هم میخورن. از دکتر که پرسیدم گفت اون هم خوبه ولی به جاش برام قرص هگزایم نوشت گفت میتونی این رو هم استفاده کنی پاور فیت رو هم گفت خوبه

حالا خودم موندم کدوم رو مصرف کنم. کسی هست تجربه ی استفاده داشته باشه یا جایی شنیده باشه؟

قیمت پاورفیت بسته ای ۱۸۶

هگزایم ۷۰۰

شربت ایمیونس رو نمیدونم

ممنون میشم بهم بگین🥺

راستی گارداسیل رو هم دارم میزنم گاهی سیر هم میخورم. اگه تجربه ی اینجوری هم دارین بهم بگید چه کارایی انجام بدم خوبه🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امکان دفع زگیل تناسلی زیر یک درصده... ولی با این حال فقط همین توصیه ها رو کرد

کی گفته زیر ۱درصده...اشتباه بهت گفتن.من هرکسو دیدم دفع کرده.با پیگیری.خیالت راحت باشه.اگه دفع شدنش زیر ۱درصد باشه که الان ۸۰٪زنان و مردا باید سرطان بگیرن

امکان دفع زگیل تناسلی زیر یک درصده... ولی با این حال فقط همین توصیه ها رو کرد

نه بابا زیر ۱درشد چیه.این همه آدم دفع کردن.تازه من امروز ۱پژوهشی تو بی بی سی دیدم که این قرصا مکمل اصلا خوب نیستن.تازه در مواردی سرطان زا هم هستن

منم ۱سال پاور فیت خوردم جواب نگرفتم