2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا من با دختر عموم رفتیم سفر با داداشش و زن داداشش و خواهرش خودش مجرد میگ‌من ی نفرم باید ب تعداد ی ...

يعني داداش و زن داداشش و خواهرش جدا هزينه شونو ميدن دخترعموت كه مجرده هم و يكنفره ميگه اندازه يكنفر ميدم؟

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
نه خواهر فقط‌بحث کرایه خونس غذا ک‌میدونم دنگی

کرایه هر چی شد تقسیم بر تعداد نفرات کنین

ساختمون ما پول آبش مشترکه تقسیم بر تعداد نفرات میکنن😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کرایه خونه میگ سهم من میشه ۳۰نفری حساب کنید😐

خب راست میگه یه نفر آدمه میخواین چقدر بده؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من ک خودم فک میکنم باید خانوادگی حساب بشه

سر نفری

به هر حال اون بچه هم جای خواب یه پرس غذا لازم داره.

تقسیم بر تعداد مثلا اگر بشه یک تومن ولی ۱۰ نفر باشیم چه بچه چه بزرگ نفری ۱۰۰ تومن!

هرچند بهتره هر خانواده اتاق خودش رو داشته باشه که آسایش داشته باشه و بتونه هم لباس راحت بپوشه هم جای خواب مناسب و همه رو مخ هم نرن. تو یه طبقه هر خانواده اتاق خودش. طی روز باهم باشین شب هر کس اتاق خودش. اگر شام هم از هتل یا مسافرخانه خریدین میزه به حساب اتاق خودتون و خودتون سبک سنگین میکنین چی سفارش بدین

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
کرایه خونه میگ سهم من میشه ۳۰نفری حساب کنید😐

ببين خوب راست ميگه شما دو نفري اون يكنفر واقعا نبايد براير باشه 

جريان ما فرق داره ما سه تا يا چهار تا خانواده ميريم سفر من بچه ندارم يكيشون يه بچه داره اونيكي دو تا بچه داره ما بچه هاي كوچيك رو حساب نميكنيم كلا تو هيچي حساب نمياريم كل هزينه ها رو تقسيم به تعداد خانواده ميكنيم اما اگر يك خانوم مجرد بينمون باشه واقعا هم درست نيست اندازه من و شوهرم كه دو نفريم دونگ بده 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خب راست میگه یه نفر آدمه میخواین چقدر بده؟

خب خیلی ب نفعش ی شب جا خواب ۳۰بده؟؟؟وضعشم توپ کجا میتونه تنهایی ۳۰اجاره کنه؟ب نظر من باید اجاره خانوادگی باشه غذا نفرات

ینی کرایه خونه هم نفری حساب میشه؟ب نظر من خانوادگی بهتره

بله دیگه 

یکی یک نفره یکی ۵ نفر نمیشه که اونم مث اونا بدع

مثلا اون یک نفر اگه میخواس برا خودش اجاره کنه یک خوابه بسش بود ولی اون ۵ نفر باید بزرکتر اجاره کنن که مسلما گرونتره