2777
2789

مثلا نفری میگین ب تعداد نفرات یا خانوادگی؟مثلا سه تا خانواده باشین یکی‌دوتا بچه داشته باشه یکی‌هیچی یکی ی‌دونه چجوری کرایه ویلا میدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که تجربه ی همچین شرایطی و نداشتم🥺

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب دوست شما دوتا بچه داره شما ی دونه یا اصلا بچه ندارید چجوری کرایه خونه میدین

نسبت به تعدا خانواده ها هزینه های خونه و..  تقسیم میشن

ولی غذارو طبق نفرات

بالاخره میرسم بهش!! 

ما با دوستامون صمیمی هستیم یهو مثلا ی تایمی من دست و بالم بازه میگم جمع کنیم بریم کیش پول بلیط و هزینه هتل و خریداتون همه با من ی تایمی هست یکی دیگه اوکیه اون میبره ی جایی هربار ک ی نفرمون اوکی باشه میبره سفر

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

هزینه غذا باید تقسیم بر تعداد بشع 

کرایه خونه باید نصف

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️