همیشه میترسیدم خدا نکرده یکی خیلی بزرگتر از خودش یا یه آدم ناجور گولش بزنه احساسیش کنه .چجوری بفهمم داره چکار میکنه ؟ فقط چند بار گفتم بعضیها با حرفهای قشنگ آدم و فریب میدن و..هر بار میگه بس کن مامان مگه من بچم ؟ آره بچس فقط ۱۳ سالشه .من چکار کنم الان گوشیش رمز داره رمزشو به من گفته ولی واتس اپ جیبی داره مخفی کرده تمام چتهاشم مخفی میکنه شبها هم گوشی شو مخفی میکنه میخوابه چندتا پیامک دیدم ازش که یکی اس داده دلتنگتم اینم گفته من بیشتر .یا در جایی دیگه دوسش پرسیده چرا روبیکا پاک کردی اینم گفته از بس فلانی مغزمو ساییده .باز دیشب دیدم روبیکا نصب کرده .خدایا چکار کنم ؟ باهام صمیمی نیست چیزی واسم تعریف نمیکنه ...توخدا...
تنها راهش اینه که بهش نزدیک بشی باهاش صمیمی بشی اعتمادشو جلب کنی نصیحتش کنی
گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان ! برتولت برشت، سقراط مجروح
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنندمتأهلها میخواهند مجرد باشند!عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشندشاغلان از شغلشان مینالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را میخورندثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
عزیزم درک میکنم منم دختر 12 ساله دارم واقعا میترسم ولی باهاش نزدیک شدم و مستقیم گفتم هر پسری سرراهت قرار گرفت یا هرچی به من بگو مطمئن باش راهنمایی میکنمت
=((( الان تو این سن این چیزا خیلی پیش میاد منم تو این سن بودم همین اتفاقا افتاد خدارشکر بخیر گذشت ولی خیلی سن حساسیه الان خواهرم تو این سن و منم براش نگرانم چون قدیما تا الان خیلی فرق کرده و چشم گوششون بیشتر باز شده و خطرناک تره
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧