2777
2789
عنوان

بعد از سه سال بیماریم مشخص شد

1514 بازدید | 45 پست

سلام بچه ها

سه چهار سال بود ضعف و مور مور شدن عضلات داشتم

هیچ دکتری تشخیص نمیداد

خیییییلی اذیت شدم

چقدر بهم سرکوفت میزدن تو که اونقدر فعال و درسخون و بودی و کلی مهارت داشتی چرا  اینقدر  تنبل شدی

خیلی این چن سال از آدمای مختلف زخم زبون شنیدم ، خیلی دلمو شکستن حتی نزدیکترین آدمای زندگیم 

چند بار گفتن بی عرضه شدی ، تنبل و ..

البته بهشون حق میدم چون همه ی دکترا میگفتن چیزیت نیست تلقینه و .. اونا هم خسته بودن بس دکتر رفته بودم و میگفتن همش فیلم بازی میکنی تا  بخوابی  😔

تاپیک قبلیمو بخونین داشتم دیگه به خودکشی فکر میکردم اینقدر حالم بد بود هیچکس حال جسمی بدمو درک نمیکرد

تا اینکه سه ماه پیش رفتم مشهد ..

دلم خیلی شکسته بود 

به امام رضا گفتم یا خوبم کن یا اگه به صلاحم نیست خوب شم لااقل دردمو بفهمن دکترا ..

به یه دختر شیش هفت ساله گفتم خاله جون  گنبد امام رضا رو نگاه کن بگو حاجت این خانومو بده 😭😭😭 بعد که انجام داد یه تسبیح خوشگل بنفش که همون روز خریده بودم بهش هدیه دادم

از اونجا که اومدم دوباره رفتم دکتر و این دفه تشخیص دادن

یه بیماری به نام میاستنی گراویس 

شبیه ام اس 

الانم به هیچ کس نگفتم 

نمیدونم چیکار کنم بگم نگم .. آخه مادرم خودش ام اس داره

نمیخوام نگران من بشه 

من ام اس ندارم ولی ضعف و بی‌حالی و خواب آلودگی دارم همش بعدم حافظه انگار ضعیف شده ی هرکس میگم میخنده میگ نمیشه ک آدم هوشش افت کنه ولی بخدا مال من اینجور شده کسی باور نمیکنه هزاربار آزمایش دادم دکتر رفتم هرچی ولی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 💔

درمان داره بیماریت ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

انشالله خدا شفات بده برات صلوات فرستادم🙏💓

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️