2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالشه؟؟؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اسهال خونی حساست به لبنیاته اگه کوچکه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
۳۰همسرمه

پس بره دکتر خطرناک نیاشه

قرص یدوکینول هر ۸ ساعت دو عدد یکجا برای عفونت میترونیدازول و امپول جنتامایسین هر ۱۲ ساعت یک عدد 

برای آب از دست رفته بدن هم حتما قرص جوشان یا پودر ors مصرف کنید

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
قرص امیلوپرا و مترو نیدازول داده بهش 

آمی لوپرا همون لوپرامید هست عزیزم ضعیفه برای اسهال یدوکینول از اون قوی تره 

حتما پروبیوتیک فمی لاکت یخچالی و قرص جوشان ors مصرف کنه 

بنده داروسازم این چیزایی که گفتم حتما حالشون خوب میشه انشاالله و اینکه یه دکتر دیگه ببرین براش تست بنویسه خدایی نکرده نکنه امیکرون باشه 

آمی لوپرا همون لوپرامید هست عزیزم ضعیفه برای اسهال یدوکینول از اون قوی تره  حتما پروبیوتیک فمی ...

پروبیوتیک منظورت ماست هس؟؟

علائم دیگش تب و حالت تهوع هس که حالت تهوعش رفع شده ولی اسهال داغونش کرده

پروبیوتیک منظورت ماست هس؟؟ علائم دیگش تب و حالت تهوع هس که حالت تهوعش رفع شده ولی اسهال داغونش کرده

نه عزیزم قرص پروبیوتیک هست اسمش فمی لاکته برای بهم خوردگی فلور میکروبی و ... خوبه حدود ۴۸ ۵۰ تومنه یخچالیه باید تو یخچال نگه داشته شه 

اینجوری که شما میگی باید ببرین دکتر دیگه یه سرم براش بنویسه آب بدن بنده خدا تموم شد دیگه 

نه عزیزم قرص پروبیوتیک هست اسمش فمی لاکته برای بهم خوردگی فلور میکروبی و ... خوبه حدود ۴۸ ۵۰ تومنه ی ...

دیروز سرم زد امپولم تزریق کرد بهش 

خدا کنه امروز خوب شه چون شهر غریبیم خودش که بی حال منم رانندگی بلد نیستم😔