2777
2789
عنوان

تب بچه ی 38 ماهه...مامانا میشه بیاین

134 بازدید | 26 پست

سلام پسرم شب 11،12 اینا بود ی دفعه همینجوری دست زدم پیشونیش دیدم داغه داغه.سرحال بودا هیچ علایم بی حالی اینا نداشت.سریع بردم دکتر تبشو گرفت 38.5 بود دارو داد ایبو+دیفن+پودر آزیترو مایسین+شیاف دیکلوفناک+ویتامین C

ساعت 1ونیم ایبو دادم تا 3 نیومد پایین شیاف گذاشتم الان خوابه ها نمیزاره تبشو با تب سنج بگیرم. پیشونیش خوبه ولی پاهاش داغه و دستاشم یکم. چیکار کنم دارم سکته میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پياز حلقه كن براش جورااب بپوشون بزار تو جورابش زود مياد پايين  دستمال خيس كن بزار رو پاهاش يا اروم پاشويه اش كن انشاالله كه بياد پايين وتاصبح حالش خوب شه 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
پسر منم دوماهشه تب داره ببین پیاز ورقه کن بذارکف پاهاش  استامینوفن هم مرتب بده.اب هم‌زیاد بده ...

ای جونم عزیزم ایشالا هر چه زودتر خوب بشه گل پسرتون.ممنون ک جواب دادین عزیزم حتما

دختر منم تقریبا همسن دختر شماس از دیشب تب داره  امشب کنترل نمیشد بردیم اورژانس سرم زد فعلا تبش ...

ای جونم بگررردم... ایشالا هر چه زودتر خوب بشه گل دخترتون. الان بهتره؟ توروخدا از حال دخترتون بهم خبر بدین نگران شدم

عزیزم پاشویش کن.نگران نباش شیاف گذاشای میاد پایین. دستمالو مرطوب کن بذار کف پاهاش ..پیاز رنده کن بذ ...

ممنون عزیز دلم خیلی لطف کردین گلم ممنون ک جواب دادین عزیز دلم. حتما گلم

ای جونم بگررردم... ایشالا هر چه زودتر خوب بشه گل دخترتون. الان بهتره؟ توروخدا از حال دخترتون بهم خبر ...

خداروشکر بعد سرم بهتره.اگه کنترل نشد خدای نکرده حتما ببرش اورژانس انشالله بلا و مریضی از همه بچه ها دور باشه🥲