2777
2789
عنوان

خسته شدم خونه پدرشوهر...

301 بازدید | 5 پست

پدرشوهرم روانش درعرض یک هفته به شدت ریخت بهم و حافظه کوتاه مدتش کار نمیکنه. خیلی بددهن و ناجور صحبت میکنه و همه رو در روز ده بار اجدادمون رو میاره جلومون و هرچی دلش میخواد میگه اما کلا هیچ کنترلی روی صحبتهاش نداره و بی تقصیره. اما خب منم نمیدونستم حالش در اینمورد خرابه و فکرمیکردم جسمی بیمارشده و همراه همسرم اومدم شهرشون تا ده روزی رو نگهداری کنیم و کمک باشیم. 

الان دیگه طاقتم طاق شده، چقدر حرف درباره پدرم و خانواده ام بشنوم ازش و هیچی نگم. چقدر توی یه اتاق بمونم که نیاد و آخرشم میاد میگه میخام با عروسم حرف بزنم ولی درواقع هرچی ذهنش میگه میگه و.... آبادم میکنه

خسته ام و خیلی پشیمون. اگر ماشین نیاورده بودیم و همسرم میتونست جاده رانندگی کنه عمرا میموندم و برمیگشتم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایکاش از اول گفته بود تا نمیومدم باهاش. والا تا الان به عنوان عروس خیلی تحمل کردم این چند روزو. اخه مادرشوهرمم باوجود اینکه میفهمه این ذهنش خرابه که اینا رو میگه اما بدشم نیمده، چون دوتا پسراش با مخالفتش با غریب ازدواج کردن.

دلم از جاریم پره ایکاش بودم تا شسته شدن اونو میدیدم و ببینم اونم اینقدر ساده برخورد میکنه با این مسئله.

بنده خدا بدون همسرش اصلا نمیتونه طاقت بیاره، یهو نمیدونم چی شد تنهایی رفت سفر، اونجا کسی نبود بهش مثل همسرش برسه، نمیفهمیم چی به سرش اومد که بعد اومدنش اینطوری شد. هرچی هم از فامیل اونجا میپرسن، همه میگن اونجا خوب بوده حالش

اصلا یه کاری میکنم، بگید درسته یا نه؟ 

شنبه که خواستیم بریم میگم میخام برم یه هفته حونه بابام اینا بمونم چون خیلی وقته واقعا ندیدمشون (  توی دوتا شهر متفاوت هستیم) و جدا بره خونه مون، آخر هفته دوباره با اتوبوس برگرده تا باهم ماشینو ببریم. چطوره؟