2821
2789
عنوان

دلتنگييييي

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 43 پست
دقيقا برا منم جاي تعجبه كه چرا اين حرفو زد چون ما تو اين مدت هيچي دعوا و جرو بحثي نداشتيم  يعن ...

وآسه یه بارم شده حرفت و بهش بگو ...ادم تا وقتی چیزی و ندونع هزار تا فکر و خیال میکنه..ولی حتما ازش بپرس شاید سرد شدنش به خاطر مشکلی چیزی باشه  که تو ندونی یا اینکه دلش خواسته تموم کنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وآسه یه بارم شده حرفت و بهش بگو ...ادم تا وقتی چیزی و ندونع هزار تا فکر و خیال میکنه..ولی حتما ازش ب ...

اخرين روز هرجور سوالي به فكرم ميرسيد و ازش پرسيدم ولي فقط ميگف لياقتت من نيستم، من اكثرا سرم به كار خودمه زياد وقت ندارم تو لياقتت بيشتره

حتي گفتم پاي كسه ديگه در ميونه كانتكتاشو نشونم داد كسي نبود🤦‍♀️

منم بهش گفتم اگه واقعا دوسم داشته باشي ولم نميكني..

دقيقا همينطوره كه ميگيد چون واقعا برام عجيبه كه چرا اين حرفو زده حداقل دليلشو بدونم بهتر از اينه بين زمين و اسمون باشم

به نظر من اینکه   استوری هایی که بزار که حرف دلت باشه..اگه واقعا هنوز به فکرت باشه و دوست داشته ...

بعضي وقتا ميگم حرف دلمو بزنم اما ميگم شايد فك كنه من هولشم😂🤦‍♀️

بعضي وقتام ميگم از شاديام بزارم بازم ميگم شايد فك كنه كلا فراموشش كردم😂

گيج شدممم بالكل

ببین بی دلیل رفت؟هیچ دعوایی بینتون نبود؟ رابطتون خوب بود؟

اره دقيقاا بدون هيچ دعوايي حتي يه روز قبل اينكه اين حرفو بهم بزنه عين روز اول رابطمون عالي بود🤦‍♀️