2777
2789

تروخدا سرزنش نکنید واقعا درماندممن با اقایی به صورت رابطه از راه دور ارتباط داشتم قصدمونم ازدواج بود اون کورد عراق بود من ایران.

به مدت ۳ماه حرف میزدیم 

میگفتم میخوام برم سرکار فالا نمیزاشت میگفت خودم برات پول میفرستی میگفتم میخوام دماغمو عمل کنم پولشو برام فرستاد.

بعد از مدتی این اقا مسخص شده که قد و وزنشو دروغ گفته و تقریبا جز افردا کوتوله هستش درحالی که من درشت هیکل هستم.نتونستم با چنین چیزی کنار بیام و رابطه رو بهم زدم و به اقا هم گفتم که پولت رو ندارم پس بدم و به صورت خورد خورد بهت برمیگردونم که قبول نکرد و شروع کرد  به پخش کردن عکسام تو اینستا با مشخصاتم تو بیوگرافی و فالو کردن همه فک و فامیلم.الان خانواده و فامیلم فهمیدن و میخوان شکایت کنن پلیس فتا.به نظر شما منو دستگیر میکنن?

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

لری شما؟

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا دستگیر کنن ولی چون عراقه شکایت فایده نداره ولش کنید 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.

دستگیری برای چی؟؟؟ شما دارید شکایت میکنید ولی متاسفانه اشتباه بدی کردین دیگه. ادم با چند ماه رابطه اونم مجازی درخواست پول میکنه؟

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰