یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوش اومدی.. تایپیک زدن رو که میدونی چیاشو سر در نمیاری؟
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
مرسی عزیزم حالا مثلا دعوت به دوستی رو بزنم نزنم کلا یه کاری کنین راه بیفتم
نه دعوت به دوستی در صورتی بزن که تو تایپیک با طرف صحبت میکنی و یه موضوع خاصه که باید برید پیوی اون موقع درخواست میدین ، تو سایت هم پر شده از مردا و این بچه مدرسه ای هایی که شیطنتشون گل کرده
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
تایپیک میان صحبت میکنن و نظراتشونو اونجا میگن ولی وقتی نظر سنجی میذاری چندتا گزینه رو خودت میذاری میپرسی کدومش به نظر شما و کاربرا میان روی اونا کلیک میکنن