2777
2789

انشالله همگی حاجت روا شیم 💝🍃

به نیت شفای همه بیماران و پدرم ، الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼 

لایک کنید منم براتون صلوات بفرستم

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

برای دختر منم دعا کنید تبش پایین نمیاد خیلی نگرانم 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

به نیت اینکه منم هرچه زودتر باردار بشم و یه نی نی سالم و سلامت و خوشگل بیاد تو بغلم

به نیت اینکه داداشم ازدواج خوب و موفقی داشته باشه.

به نیت اینکه مامانم شفا پیدا کنه و خوب بشه.

و ....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هرکس نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد 
برای دختر منم دعا کنید تبش پایین نمیاد خیلی نگرانم 

زنگ بزن اورژانس بیمارستان

ترجمه متون تخصصی و مقالات با کیفیت عالی و با قیمت توافقی09107681549ترجمه تحقیق تایپ پاورپوینت و... دوستای گلم فایل یا توضیحاتتونو به واتساپ بفرستید🌹
زنگ بزن اورژانس بیمارستان

دیشب بردم بیمارستان..فردا هم میبرم دکتر خودش..میگه فقط استامینوفن بده صبر کن.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دیشب بردم بیمارستان..فردا هم میبرم دکتر خودش..میگه فقط استامینوفن بده صبر کن.

پس دعای نور بخون

ترجمه متون تخصصی و مقالات با کیفیت عالی و با قیمت توافقی09107681549ترجمه تحقیق تایپ پاورپوینت و... دوستای گلم فایل یا توضیحاتتونو به واتساپ بفرستید🌹
پس دعای نور بخون

والا اونم از دیشب خیلی زیاد خوندم...دیگه توکل به خدا